Більшість запитань до ясновидця з Німеччини все ж стосуються грошей

Більшість запитань до ясновидця з Німеччини все ж стосуються грошей
- Гадаю, читачам “RIA плюс” буде цікаво дізнатися про ясновидця Володимира Яремчука. Нещодавно він фактично повернув з того світу мого тестя. Хоча скептиків вистачає, та я переконаний, що здібності пана Яремчука особливо зацікавить людей, які мають власний бізнес. Вадим Касіаді, м. Тернопіль

Приємним і контактним, попри свою завантаженість, виявився чоловік, про якого розповів читач “RIA плюс”. Зараз Володимир Яремчук проживає у Німеччині, проте відстань не стала перешкодою у налагодженні спілкування.
- Описати те, що ви робите, аби допомогти бізнесменам, - непросто. Можливо, легше навести якийсь типовий приклад?
- Наголошую, те, що я роблю — це не моя особиста заслуга. Я переконаний, що саме Вища Сила наділила мене незвичайним Даром і цим обумовила, що я маю робити впродовж життя. Скажімо, нещодавно з Бельгії звернулися до мене з приводу доцільності будівництва фабрики із обробки шкіри в Австралії. Аналіз ринку, проведений маркетинговою компанією, показав, що розгорнути виробництво в Австралії - рентабельно. Я ж відрадив людей це робити. Подальший розвиток подій підтвердив мою правоту. Врешті підприємці зберегли близько 22 млн євро. Ця сума - достатньо вагомі гроші, щоб їх втрачати, навіть при сприятливих прогнозах маркетологів.
- За порадою до вас звертаються різні люди. Скільки у процентному відношенні просять розв'язати проблеми саме в бізнесі?
- Близько 85% клієнтів шукають вирішення проблем, пов'язаних із бізнесом. В усьому світі ця сфера є доволі ризикованою, тож людям потрібні поради.
- Серед підприємців, які до вас звертаються, більше представників великого бізнесу чи малого? Чи, скажімо, переважають ті, хто займається торговими операціями або виробництвом?
- Переважна більшість - крупні та середні підприємці, які вкладають інвестиції, мають виробництво або торговельний бізнес.
- Звісно, ризиків у їхній справі не бракує... Та чи зверталися до вас з приводу прогнозів фінансового ринку? Чи робите ви взагалі такі речі?
- Прогноз фінансових ризиків цікавить здебільшого людей багатих і крупних фахівців
у цій галузі. Скажімо, я консультую двох маклерів Лондонської біржі, представників європейської аристократії і деяких членів королівських сімей. Із цілком зрозумілих причин, звісно, я не можу назвати їхніх імен. Додам лише одне — представників Люксембурзької правлячої династії я нещодавно попереджав про можливі фінансові скандали у зв'язку зі сприянням в уникненні оподаткування американських компаній (інформація про цей скандал пройшла минулого тижня по всіх центральних ЗМІ світу — прим. ред.). Вони вирішили не прислухатися...
- Дайте кілька, так би мовити, загальних порад. До чого потрібно бути готовим особливо бізнесменам?
- Я впевнений, що жодна Подія, жодна Зустріч в моєму житті не відбулися випадково. Тож вважаю, що радити, як потрібно чинити у важких ситуаціях, скажімо, при переговорах з неприємними або на перший погляд приємними людьми — назагал важко. Все залежить від конкретної ситуації. Треба розбиратися у деталях...
- Якими якостями повинна володіти людина, щоб стати успішним бізнесменом?
- Насамперед - розум, наполегливість і порядність.

Повний текст інтерв'ю з провидцем і дані, які допоможуть із ним зв'язатися, читайте у “RIA плюс” №31 від 30 липня.

Його народження передбачила провидиця
Ясновидець і медіум Володимир Яремчук нині живе в Німеччині. Але його незвичайна історія почалася в Україні, в 30-ті роки ХХ ст.
У дідуся і бабусі пана Яремчука всі діти помирали при народженні, і вони вже зневірилися завести дитину. Одного разу в будинок постукала жінка, попросила напитися. Господиня впустила її, напоїла і нагодувала. Гостя поцікавилася, чому такий смуток видно в очах жінки. Та і розповіла про свою біду. Мандрівниця відповіла: «Саме тому я тут. Народжуй, дівчинко, не бійся. Бог з тобою. Якщо первісток буде чоловічої статі, назви його Адам, якщо дівчинка - Єва. Діти будуть живі-здорові. Але запам'ятай, що твій старший онук належить Богу і ти повинна обов'язково назвати його Володимир». Тож 1 березня 1936 р. у с. Білогородка Хмельницької області на світ з'явився хлопчик Адам. Він вижив. У селищі неподалік Краснодону 8 березня 1962 р. народився син Адама Володимир. Коли йому виповнилося вісім років, сім'я переїхала до Криму. Хлопець закінчив школу, пішов до армії, потім поступив в Рязанське повітряно-десантне училище. ГОЛОС повелів йому кинути навчання. Пізніше юнак вивчився на масажиста, працював в одному з пансіонатів Криму. Молодий чоловік постійно відчував, як чиясь Рука немов направляє його, веде… У 1999 р. він переїхав до Берліна. У 2003 р. Вищі Сили повідомили Володимирові, що його призначення - допомагати людям. Із 7 січня 2004 р. у стані Трансу він почав прочитувати з глибин Всесвіту інформацію про події минулого, сучасне і майбутнє. Яремчук за декілька місяців «побачив» страшну катастрофу, яку викликало цунамі в Південно-східній Азії у 2004 р. Принцесу Стефані Грімальді з Монако пан Яремчук попередив про загрожуючу їй небезпеку під час автогонок «Формула-1» в Монте-Карло. «Сигнал» прийняли і обійшлося без жертв. Напередодні першого заїзду «Формули-1» в Мельбурні пан Володимир сказав, що гонщик Міхаель Шумахер потрапить в аварію. Через два тижні пророцтво, опубліковане в одній з німецьких газет, збулося. Останнім часом Володимир Яремчук допомагає правоохоронцям у розслідуванні злочинів. Так, у 2004 р. він відправив до поліції факс у справі зниклого хлопчика з Хіпстедта. Інформація підтвердилася. Яремчук також надав поліції Магдебурга зведення у справі про пограбування інкасаторської машини, допоміг знайти вбивцю новонародженої дівчинки.
За інф. www.yaremchuk-v.com/ru

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Я знайом з Володимиром Яремчуком з жовтня 2007 року. Можу пiдтвердити що вiн допомогае у тяжких сiтуацiях та може надати пораду, яка змiнить людське життя на найкраще.
  • Anonymous

    А чудеса можливі. Тільки випадок з іконою не виглядає так переконливо.
  • Anonymous

    то навіщо нам Юлька як прем"єр, давайте поставимо ясновидьця, що в бізнесі петрає, ато людина усьому світові поради дає, а у нас в парламенті, мудрих порад на рахунок бізнесу ,ой як бракує!!!В депутати виберемо різних бабок-шептух, щоб на москалів порчу наводити, а ікону, що на відстані зцілює, поставити за український символ, тоді лікарні взагалі нам будуть непотрібні!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Мій коментар з першого разу непройшов, певно якась "діюча сила" оберігає цю статтю!!! Містика якась!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up