Партнер рубрики Події

Грейса тримали під замком за 20 км від Тернополя

Грейса тримали під замком за 20 км від Тернополя
Американського пітбуля Грейса знайшли нещодавно у селі за 20 км від Тернополя. Поверненню додому пес дуже радіє, однак на вигляд – дуже кволий, розповідає його власниця Анастасія Ляховець.

Нагадаємо, пітбуль пропав два тижні тому біля “Торгового Світу” в районі шостої школи. Власники прив'язали Грейса за повідок до дверей, а коли вийшли з магазину, собаки на місці уже не було.
Ми з чоловіком були у відчаї, бо він для нас — як член сім'ї. Живе із нами вісім років, — каже власниця пітбуля Анастасія Ляховець (24). — На сполох забили одразу: розвісили по місту оголошення, дали інформацію в газету, шукали через телебачення і радіо.
Два тижні подружжю телефонували різні люди. Казали, що бачили схожу собаку то на Чалдаєва, 9, то в районі Комбайнового заводу, але свого улюбленця вони все ж не знайшли.
І тут дзвонить у понеділок зранку наш знайомий. Каже: “Здається, Грейс знайшовся. Приїжджайте, я на БАМі, в наметі біля “Торгового Світу”, — пригадує жінка.
Там він почув розмову незнайомців. Один з чоловіків, які сиділи поруч у наметі, казав товаришам, що продає собаку. Причому з прикметами Грейса.
Ми мерщій поїхали туди, — продовжує Анастасія Ляховець. — Коли покликали з намету продавця собаки, він з ходу сказав: “Не сумнівайтеся, це ваш. Я відв'язав його біля “Торгового Світу” і відвіз у село. Бачив по телевізору, що ви його шукаєте...”
Однак повертати пітбуля законним господарям чоловік спочатку не хотів. Казав, що звик до пса і хоче залишити його в себе.
Коли ми запропонували йому 500 гривень, чоловік погодився, але сказав, що сам привезе нам пітбуля, — зізнається жінка. — Тут уже ми наполягли: “Сідайте з нами в машину і їдемо за Грейсом”.
Увесь цей час тварину тримали в селі за 20 км від Тернополя. Він був під замком у сараї.
Коли Грейс нас побачив, кинувся назустріч, — каже Анастасія Ляховець. — Тепер відсипається вдома, за час перебування у селі він сильно схуд і трохи задні лапи волочить. Плануємо відвезти його до ветеринара.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    таких собак в наморднику треба водити, і можливо навіть зробити щоб їх можна було заводити тільки отримавши спеціальний дозвіл, як наприклад на зброю.
  • Anonymous

    Шо за пітбуль, шо його вкрасти можна?!
  • Anonymous

    с новостями совсем туго? читать как кто-то потерял собаку, а потом нашёл по крайней мере смешно)
  • Anonymous

    То не собака, а тряпка. Як міг пітбуль дозволити себе вкрасти. Я в шоці ????????

    Anonymous reply Anonymous

    сам ти тряпка. Грейс йшов гуляти тільки із добре знайомими людьми. Але як я зрозуміла є методи і на таких собак.

    Anonymous reply Anonymous

    Фільтруй базар...

    Anonymous reply Anonymous

    Ну то якщо не знаєш подробиць то нема чого коментувати...

    Anonymous reply Anonymous

    ОЙ...щось аж комп заглючило ))

    Anonymous reply Anonymous

    Недовіра,100%)) От у мене був пітбуль,так його навіть близькі не могли вигуляти.Не давався) Сусіди як чули що я з ним йду,так або тікали в хати і на всі замки закривались,або на перила дерлись і завмирали).Бувало як коло склепу його припну,то "зупинись мить" називається.Але ланцюги були металеві,брама коло склепу теж фест жилізова,тож "не май страху,Стефцю",як то кажут.Ех,файний був пес,і вірний з холєри.Правда весь час норовив комусь щось відкусити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up