Вінницькі водії тролейбусів виявилися кращим

Вінницькі водії тролейбусів виявилися кращим
Начальник Вінницького трамвайно-тролейбусного управління Володимир Бугайчук запевнив, що серед суддів навмисно не було вінничан

Кращі водії тролейбусів працюють у Вінниці. Такі результати Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності водіїв тролейбусів, що проходив у Вінниці впродовж цього тижня. Як повідомив „20 хвилинам” старший суддя конкурсу з водіння Володимир Никифорович, який приїхав на конкурс із Херсона, найкращі результати показали вінницькі водії Ігор Шарко та Андрій Марков, зайнявши перше та друге місця відповідно. Щодо третього, то його володаркою стала водій із Горлівки Оксана Черних. Офіційно оголосити імена переможці та вручити призи мають сьогодні. Проте результати стали відомими ще вчора, майже одразу після закінчення третього конкурсного дня, під час якого водії вправлялись у маневруванні та швидкості (!) їзди.
Кожному конкурсанту потрібно було не лише якнайшвидше доставити пасажирів-суддів до фінішу, але й обминути підступно розставлені перепони. Серед них були не лише традиційні для подібних змагань папірці, якими позначають шлях, але й каналізаційні люки, і навіть вибоїни в асфальті, які потрібно було обминути і не зачепити. А в тому, що це справа не з легких, особисто зміг переконатися журналіст „20 хвилин”, особисто приєднавшись до членів журі в салоні тролейбуса під час однієї з таких поїздок. Досить габаритний транспорт ледь-ледь прослизав між умовними позначками, розставленими прискіпливими суддями, які навмисно до максимально можливого ускладнювали завдання для учасників змагань. Адже конкурс організований для того, щоб виявити найкращих, а найкращі здатні впоратися з будь-якими проблемами.
Своєрідні пастки і підступи для конкурсантів влаштовувались і напередодні. Так, наприклад, коли водії тролейбусів у рамках конкурсу мали продемонструвати свої знання будови тролейбуса, судді навмисно ламали тролейбуси. Причому поломки влаштовували нетипові, а не такі, до яких водії вже звикли. Тому не дивно, що деякі водії все ж таки помилялися.
- Це конкурс, і природно, що водії почували себе тут не зовсім так, як у реальних умовах, на вулицях міста, - каже член журі та представник Харкова Валерій Щербина. – Звідси й помилки. Проте все одно всі команди виступили зовсім непогано, особливо Вінниця, яка напередодні показала найкращий результат.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Здорово, мы лучшие.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up