П’яний водій «Богдану» зачепив «Швидку допомогу» та «Жигулі»

П’яний водій «Богдану» зачепив «Швидку допомогу» та «Жигулі»
Мікроавтобус «Богдан» спричинив аварію, в якій від прицепа «Жигулі» залишилась купа металобрухту, а у автомобіля «Швидкої допомоги» розбите праве бокове скло. Сталося це сьогодні, 22 вересня близько 10 години неподалік від зупинки 3-повздовжня на вулиці Космонавтів.

За словами свідків, водій мікроавтобуса був нетверезий. Він здійснював неправильний обгін авто «Швидкої допомоги». Пересікши подвійну суцільну смугу посередині дороги та виїхавши на смугу зустрічного руху, «Богдан» зачепив легківку з прицепом. Від удару прицеп відкинуло й зачепило «Швидку допомогу».

Відео дня
class="MsoNormal" style="text-align: justify;">Водій мікроавтобуса після зіткнення поїхав далі та його зупинили співробітники державтоінспекції.

Пасажирів у автомобілі під час інциденту не було.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "водій мікроавтобуса був не зовсім тверезим."....как это можно быть НЕ СОВСЕМ ТРЕЗВЫМ???...либо трезвый, либо выпил....пусть даже чуть-чуть... Читаем словарь Ожёгова...ТРЕЗВЫЙ, -ая, -ое; трезв, -а, -о, -ы и -ы. 1. Не пьяный, не хмельной. Трезвое состояние. Трезв как стеклышко (разг. шутл.). 2. (мя. -ы). Воздержанный в употреблении спиртных напитков, не пьющий. Он человек т., положительный. 3. перен. Здравый, рассудительный. Т. взгляд на события. Трезво (нареч.) рассуждать. || сущ. трезвость, -и, ж. (к 1 и 3 знач.).

    Anonymous reply Anonymous

    Лёня теперь три раза статью перечитывать будет перед тем как на сайт закидывать :-)) да ещё и словарик будет при нём.

    Anonymous reply Anonymous

    Просто грамотно нужно писать..)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up