Серед дописувачів форуму розіграють тисячу гривень

“Турнір приурочений до 6 річниці інтернет-кафе “Крапка”, заклад фінансує всі витрати на турнір й призовий фонд”

Турнір з міні-футболу проведуть 11 жовтня серед учасників форуму “Крапки” з призовим фондом 1000 гривень.

Відео дня
class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt">Брати участь у змаганні можуть усі учасники форуму зареєстровані до 21 вересня цього року, яким випонилось 16 років.

Команди формуватимуться тематичні, тобто кожен з розділів форуму формує одну, дві, чи три команди, залежно від кількості бажаючих. Також в турнірі візьмуть участь команди, сформовані з менеджерів та працівників інтернет-кафе “Крапка” та постійних відвідувачів закладу.

-         Поки що реєстрація учасників лише почалась, тому наразі очікуємо 6-8 команд, але може бути й більше, -каже один з організаторів та учасник турніру Тарас Мазур (20 р.). – Грати швидше всього будемо в спортзалі школи № 10. Якщо щось зміниться, то на форумі будуть оперативно відображені зміни.

За перше місце в турнірі команда отримає премію розміром 500 гривень, за друге — 300 грн, а за третє відповідно 200 грн. Також всі команди учасниці отримають по 50 крапок — своєрідні гроші інтернет-кафе, які можна витратити на оплату послуг закладу. Одна крапка дорівнюватиме 1 гривні.

-         Турнір приурочений до 6 річниці інтернет-кафе “Крапка”, заклад фінансує всі витрати на турнір й призовий фонд, - говорить куратор проекту Іван Трофімук (20 р.). – Крім того, так ми намагаємось пропагувати міні-футбол, який є цікавою та корисною грою.

Форумчанам задум сподобався, люди хочуть аби їх розділ форуму став найкращим в змаганні. Щоправда не всі бажаючі долучитися до перемоги свого розділу зможуть це зробити на футбольному майданчику.

-         Я б зрадістю відстояв свій розділ, але ж грати гарно я не вмію, - каже учасник розділ “Моя балачка” з ніком redactor. – Але я обов'язково прийду підтримати гравців на змагання.

Зареєструватися для участі в турнірі, а також більше дізнатися про нього можна

на форумі за адресою www.forum.te.ua/showthread.php?t=39738.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Афтар маладєц :) Пиши єсчьо =) Авто розділ... авто розділ... :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up