В футбол найкраще грають “велосипедисти”

В футбол найкраще грають “велосипедисти”
“Звичайно, оригінально все пройшло, адже учасники турніру не спортсмени, а люди, які просто сидять на форумі”

Дев’ять команд розігрували тисячу гривень в турнірі з міні-футболу, організований Інтернет-кафе “Крапка”.

На трибунах гравців підтримували близько 100 вболівальників. Змагання проходили досить серйозно, були під час турніру і травми, і злість, і розчарування. Приурочені до 6 річниці “Крапки” змагання між працівниками та клієнтами закладу, а також учасниками форуму “Крапки” тривали половину дня 11 жовтня на стадіоні зі штучним покриттям, що знаходиться неподалік закладу.

Відео дня
nt>

Перші 3 місця зайняли команди від різних гілок форуму. Перше місце “Авто/мото/вело-1”, друге “Флейм”, а третє “Спорт”. Четверте, не призове місце, зайняли учасники, сформовані з працівників та керівників “Крапки”.

“Оригінально все пройшло”

Команди, які зайняли перші місця, поділили між собою тисячу гривень Але не гроші головне для всіх учасників, як вони самі ж розповідають, а азарт гри та можливість зустрітися “вживу” на полі зі своїми друзями, з якими спілкуються віртуально на форумі.

-         Звичайно, оригінально все пройшло, адже учасники турніру не спортсмени, а люди, які просто сидять на форумі, - каже учасник команди-переможниці Віталій Маляр (21 р.). – Перемога далась нашій команді важко, але від того задоволення від неї ще більше.

Виграні гроші команда також “пустила” на розваги. Спочатку була піца, а потім - “переможний” шашлик в лісі.

"До весілля заживе ”

Не лише позитивні емоції панували на стадіоні та трибунах. Під час гри було близько десяти травм. Покриття на стадіоні штучне й дуже жорстке, тому кожне сильне падіння супроводжувалося розбитими колінами та подряпинами по тілі.

-         Я вболівала за команду “Спорт” та “Крапку”, - розповідає вболівальник Оля Фостик (18 р.). - Такий футбол дивитись було одне задоволення, а побиті коліна - то без них, мабуть, ніяк, хлопці грали “на всю” і віддавались грі. Думаю "до весілля заживе.

“Краще, ніж очікувалося”

Учасники турніру, як і організатори, в результаті залишилися, як розповідають, задоволенні змаганнями та участю в них.

-         Приємно здивувала кількість бажаючих грати та рівень їх гри. Змагання були і видовищними, і багатими на сюрпризи, одним словом - все пройшло навіть краще, ніж очікувалося, - розповідає куратор проекту та його учасник Іван Трофімук ( 20 р.).

Турнір з міні-футболу “Крапка” провела не лише для того, аби відсвяткувати іменини, а й, як запевняють організатори, для популяризації корисної та цікавої гри.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Дякую ще раз крапці,організаторам і учасникам за класний турнір!!! І Андрікові за статтю:) +1
  • Anonymous

    Сама подія - досить цікава, от тільки шкода, що так мало фотознімків виставив.

    Anonymous reply Anonymous

    Турнір був просто супер.....Дякую організаторам за це маленьке чудо!!!
  • Anonymous

    Сама подія - досить цікава, от тільки шкода, що так мало фотознімків виставив.
  • Anonymous

    крапка молодці - гарно відсвяткували - і для людей і самим приємно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up