Партнер рубрики Події

Канадієць агітував проти сексу до шлюбу

Канадієць агітував проти сексу до шлюбу
Про неміцність презервативів, шкідливість протизапліних таблеток, вагітність та аборти розповідав професор із Канади Стефан Пісоцький.

Чоловік приїхав до нас у рамках свого лекційного турне країнами Східної Європи.
Він два дні у «Пласті» проводив семінар «Життя у чистоті». Послухати канадійця прийшли переважно студенти. Під час трьохгодинного семінару професор проходив поміж рядами і деколи пильним поглядамом зупинявся на студентах, які перешіптувалися під час лекції.
Студенти з професором часто сперечалися. Коли професор сказав, що мужчина, який у молодості звик мати інтимні стосунки з багатьма жінками, бачитиме свою дружину лише як ще одну жінку для тимчасового «користування», один юнак із залу не погодився.
 Ні це не так, - вигукує якийсь юнак із місця. - Я вважаю, що все з точністю до навпаки. Бо якщо мати досвід у цих стосунках до шлюбу, то потім набагато легше буде створити власну сім'ю. Звичайно, що у всьому треба знати міру.

Протизаплідні засоби не захищають

Але ж дивіться, є безліч протизаплідних засобів, які захистять від небажаної вагітності та різних хвороб, які передаються саме статевим шляхом, - каже студентка педагогічнго університету Ірина ( 20 р.). - То чому ж не можна?
А чи знаєте, ви що пезервативи рідко захищають від зараження венеричними захворюваннями, - відповідає дівчині пан Пісоцький. - Оскільки деякі з них передаються через контакт із зараженими місцями на шкірі, яку презервативи не можуть покрити. Окрім того, вони часто рвуться, бо користувач не хоче або не вміє правильно ними користуватися. Також вони тріскають або сповзають під час використання, погіршується їх якість через зберігання в кишені, сумці.... Та й протизаплідні таблетки не вихід, бо спричиняють різні ускладнення із здоров'ям.

Відео дня
>Про вагітність питалися хлопці
- А от скажіть мені пане професоре, скільки років підряд може вагітніти жінка, - запитує хлопець, який побажав бути не названим. – Бо я десь читав, що якщо у жінки все нормально, то вона може вагітніти навіть десять років підряд.
Пан Пісоцький ще й не встиг відкрити рот для того, щоб відрповісти, а студентка медичного університету Наталя ( 21 р.)  дала відповідь, що теоретично це можливо, але фізично це дуже втомливо для жінки.
Також чоловік розповів, що у Сполучених Штатах Америки та у Канаді траплялося безліч випадків, коли лікарі під час операції витягували живу дитину. І багато людей, котрі вижили під час абортів розповідають людям про цей гріх і радіють тому, що вони вижили.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Anonymous

    Америка і є пкп землі а наш бидлостан
  • Anonymous

    На рахунок хлопців, то до шлюбу вони мають обов'язково нагулятися, бо після одруження вони будуть відчувати брак сексуальних відчутів. А потім починається похід "На ліво".Ну і деяких жінок, звичайно, це також стосується". Для мене секс не на першому місці, але і не на останньому. На скільки я знаю, то багато сімейних пар розходяться через те, що не підходять один одному у ліжку. Тому заборона сексу до шлюбу, в наш час - це не аткуальна тема. Оскільки кожен сам вирішує як йому використовувати своє тіло, спати до шлюбу чи ні! Інше питання, що це треба робити з розумом!

    Anonymous reply Anonymous

    В тому то і діло Олена що якраз вони добре понагулювались а як одружились то подумали що одне одному вже в лішку надоїло і краще взяти розлучення щоб дальше піти на гульки , а про сімю і дітей ніхто не думає ! Краще закон зробити щоб до 19 років не можна було молодим людия зустрічатись а то зараз скільки порно по телевізору показують що в 14 років в голову дурниці залітають а наслідки спорчене життя ( через те що дядечко з Англії заробляє в Україні на продажі презирвативів )
  • Anonymous

    От мені зараз20років,сексом почала займатися з16 і зовсім не шкодую.Бо вважаю,що в цьому плані маєбути досвід.

    Anonymous reply Anonymous

    имя не указано - шановна а до якого часу вам треба досвіду набиратись ? до 50 років ?

    Anonymous reply Anonymous

    Погоджуюсь з unisonом. Досвід така річ що все буде замало. unison +
  • Anonymous

    Хочеться, щоб ці коментарі дійшли до нашого Міністерства освіти.Вже 21ст. надворі, а ми ще пfльчика в ротику тримаємо, бо соромимось власним дітям пояснити, що ж таке той секс і з чим його їсти.Цим питанням давно повинна займатися освітf, бо батьків важко перевиховати.Наші зарадянізовані мами й тати дуже рідко займаються сексуальним вихованням дітей. У них є ще один коник пов`язаний з цим питанням (не у всіх) - послати доню зробити аборт, бо що про сім`ю будуть у церкві говорити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up