Обороняючи кіоск, житомирянин застрелив крадія

Обороняючи кіоск, житомирянин застрелив крадія
Вісімнадцятирічний житомирянин загинув від вогнепального поранення у груди. Про це повідомили у Богунському РВ УМВС Житомира.
Як розповідають правоохоронці, у потерпілого стріляв 58-річний житомирянин, власник торгівельної точки. Хлопець разом зі своїм другом намагалися потрапити до його кіоску.
Підприємця обкрадали вже не один раз. Тому після останньої крадіжки він вирішив самостійно охороняти свою власність. Для цього купив мисливську рушницю та час від часу залишався чатувати на крадіїв.
Тієї зловісної ночі господар почув, як хтось почав зривати захисні ролети. Реакція підприємця спрацювала миттєво – щойно у віконці кіоску з’явилося обличчя крадія – він вистрелив.
Міліція застала всіх трьох на місці події. 18-річного зловмисника з вогнепальним пораненням було відразу госпіталізовано. Увечері наступного дня останній помер.
Проти власника кіоску порушено кримінальну справу. Його звинувачують в умисному вбивстві. До речі, зазначають правоохоронці, підприємець і раніше притягувався до кримінальної відповідальності  за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up