Йшов додому, а переночував у міліції

Йшов додому, а переночував у міліції
- В середу ввечері я повертався додому, - розповідає Богдан, - до мене підійшли семеро ППСників і запитали, що я несу в сумці.

Після цього вони сказали, що заберуть мене на три доби до вияснення особистості.
Чоловік каже, що після цього показав правоохоронцям свої водійські права.
- Вони почали лізти до моїх кишень, я їм цього робити не дозволив, - обурюється він. - Хоча я не маленький, але міліціонерів було більше. Тому їм вдалося скрутити мене і кинути до бобика.
Богдан каже, що в машині міліціонери продовжували нишпорити по його кишенях. За словами чоловіка, перед затриманням у нього при собі був гаманець, в якому лежало 1150 гривень, два конверти - в кожному з яких лежало по 450 гривень і ще 450 гривень лежало у водійських правах - разом 2500.
- Коли мене привезли до слідчого на Пирогова, 4, то повернули гаманець, в якому було вже 1700 гривень - решта грошей зникли, - згадує чоловік. - Я відразу попросив повернути всі гроші. Але замість цього мене відправили на цілу ніч до камери, а наступного дня до суду, за звинуваченням у порушенні 185 статті.
Богдан каже, що суддя відразу зняв із нього всі звинувачення як безпідставні. У той же день чоловік зустрівся зі своїми вчорашніми "знайомими" міліціонерами і знову попросив їх повернути йому гроші.
- Але мені сказали, що я був п'яний і все вигадав, - обурюється чоловік. - Так, того вечора я трохи випив, але йшов додому спокійно і нікого не зачіпав. І я дуже добре пам'ятаю, як усе це було.
За словами командира батальйону патрульної служби міліції області Віктора Слободянюка, затриманий міліцією чоловік йшов по проїжджій частині дороги на вул. Писарєва і перешкоджав руху транспорту.
- До нього під'їхав патруль і запропонували під'їхати в райвідділ для складення протоколу, - розповідає він, - проте чоловік почав борюкатися і чинити злісну непокору. Йому дуже хотілось побитися з правоохоронцями. Його акуратно скрутили в оберемок, посадили в машину і привезли у райвідділ.
Віктор Слободянюк каже, що у відділі затриманий пропонував хабара в розмірі сто гривень і просив, щоб його відпустили додому. Проте грошей у нього ніхто не взяв.
- Тоді він обрав іншу тактику, - продовжує розповідь командир батальйону, - чоловік почав  говорити, що у нього було 12 тисяч гривень, потім називав менші суми. Проте при огляді при  ньому було виявлено усього 1747 гривень.
Віктор Слободянюк стверджує, що в кишені до затриманого міліціонери не залазили.
- Можливо він просто неправильно сприйняв поверховий огляд, який при затримані зобов'язаний зробити міліціонер, - пояснює правоохоронець. - Його роблять, щоб в процесі доставки у відділення затриманий не міг використати ніж чи щось інше з наміром завдати шкоди собі або міліціонеру. 
За словами командира батальйона, у місті стало більше випадків пограбувань, вчинених людьми, які перебували у нетверезому стані.
Найближчим часом Богдан має намір подати заяву до прокуратури.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Anonymous

    А що ви хотіли!??? Давайте уважно розглянемо, що ж представляє собою середньостатистичний сержант міліції. В переважній більшості це чмо, якого в рідному селі чмирили всі кому не лінь. По закінченні школи йому невистачило клепки вступити не те що до ВУЗу, а навіть в ТЮЗ. Батьки, щоб синочок остаточно не спився відправили його в Армію. Там його знову ж пів року чмирили. Ставши "дєдушкой" він по повній відривався на таких самих чмирях. Вийшовши на дємбель, і вивчивши кілька слів "па руски" він звичайно ж нехоче повертатись в рідне село, бо далі чмиритимуть. В нього з"являється мрія, будь якою ціною "зацлав епится" в обласному центрі. Робити він нічого невміє і нехоче(іноді неможе через вроджений дебілізм). Залишається йти до МВС, благо там анкети складені щоб нормальних людей відфільтрувати. Тапер він у формі, і чмирити його забороняє закон. Чого ж іншого ви чекали від мусора.(Я поки не говорю про офіцерів). Пропоную провести есперемент: Вибераємо випадковим чином кілька сотень зеків(з тих що погодяться) і міняєм місцями з такою ж кількістю ментів. 1. Очікувний результат-нічого не зміниться 2. Ймовірний результат-збільшиться довіра до міліції 3. Неймовірний результат-громадськість вимагатиме припинення експеременту.

    Anonymous reply Anonymous

    раджу тобі подумати, перед тим, як будь що написати.

    Anonymous reply Anonymous

    Не кажіть, що мені слід робити, і я не буду казати куди Вам слід іти. Тим більше я несприймаю поради від людини, яка боїться написати своє ім"я.

    Anonymous reply Anonymous

    Все, Гарик. После такого наезда на тебя накинутся все ментозавры города. Не боися?

    Anonymous reply Anonymous

    гарік респект тобі
  • Anonymous

    Робити я нехочу, красти я боюся Поїду я до Города, в міліцію наймуся
  • Anonymous

    На другий день треба було прийти і постріляти тих мєнтів. \r\nВ мене тоже колись було, коли, ще вчився. Ішов Львовом, підійшло два мента сказали, що я дивлюся по кишенях. Забрали з собою, дали по морді пару разів, заставили щось підписати, забрали гроші і відпустили. На сьогоднішній день я б того не пробачив.
  • Anonymous

    Уважаемый "Кащей", извините за наивный вопрос, как Вы тут ставите аватар?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up