Зіткнення таксі з мопедом біля автовокзалу

Зіткнення таксі з мопедом біля автовокзалу
У п'ятницю близько дев'ятої години вечора біля центрального автовокзалу сталася аварія.

Таксі врізалося в мопед, на якому їхали хлопець та дівчина. Зіткнення було таким сильним, що мопед спочатку викинуло на капот, а потім і на дах машини.
Водій таксі "Шевроле" Вадим розповідає:


- Я віз пасажирів в сторону "Південного Бугу". З повороту зі сторони кафе "Караван" на мопеді виїхав хлопець. Для того, щоб його не збити, я прийняв вліво і навіть виїхав на зустрічну смугу, але ДТП на жаль уникнути не вдалося. Мопед виїжджав швидко зі сторони заїзду, а не виїзду, а я швидкість не перевищував. Тому своєї провини я тут не бачу.


Директор служби таксі "054" і "058" Сергій Білокінь, так прокоментував цю ситуацію:
- Якщо наші водії винні, то ми вимагаємо відповідальності за їх провину, але якщо вони невинні, то ми завжди будемо за них заступатися. У цьому випадку наш водій намагався врятувати ситуацію і уникнути ДТП.

Відео дня
>Як повідомили "20 хвилинам" у Державтоінспекції міста, в п'ятницю, о дев'ятій годині вечора по вулиці Київській в напрямку вулиці Островського рухався автомобіль "Шевроле Авео", за кермом якого перебував 27-річний вінничанин. У цей же момент в районі Центрального автовокзалу від стоянки виїхав мопед "Хонда" під керуванням 20-річного водія. Останній був без шолома, в стані алкогольного сп'яніння і віз 22-річну пасажирку. Мопед зіткнувся з "Шевроле Авео" і внаслідок ДТП, і водій, і пасажирка "Хонди" були госпіталізовані у відділення політравми міської лікарні швидкої допомоги. Хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій плеча та коліна, а дівчина - закритий перелом лівого стегна зі зміщенням.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    А де ви тут бачили мопед?
  • Anonymous

    Мопед не его - он просто разместил объяву.

    Anonymous reply Anonymous

    А у мопедиста права были?

    Anonymous reply Anonymous

    Чё вы гоните? За машину все волнуються! А вот то, что пассажирка мопеда еле живая осталась - это никого не гребёт!!! Главное, что горе-автор даже не удосужился спросить у пострадавшей Наташи, как всё было на самом деле!

    Anonymous reply Anonymous

    Замість того, щоб бризгати слюнями порадь своїй подругі не сідати зі всяким пьяним чмом на мопед. Тогда пострадавшая Наташа не пострадала би. В статье есть комментарий ДАИ. Со своими претензиями к ним и пьяному мальчику за рулём мопеда. Голову на плечах надо иметь, тогда в такую аварию попадать не будете.

    Anonymous reply Anonymous

    Говрят пока что не пострадавшие и пока что с головой на плечах...

    Anonymous reply Anonymous

    Пьяным за руль точно не сяду. Если голову и потеряю, то не из-за нарушений мною правил движения.

    Anonymous reply Anonymous

    Сочувствую пострадавшим!

    Anonymous reply Anonymous

    Умом .. не понять!

    Anonymous reply Anonymous

    С праздниками всех! И пусть аварий будет как можно меноше!

    Anonymous reply Anonymous

    А меня так вообще 29 ноября одно чмо на имя Вова Стащук сбило. Так первыми его словами было:"Она мне стекло побила! Потом оно приходило ко мне в больницу и угрожало. Приходила и Оксала Бахмат из пресс-службы городской милиции и обещала помочь, если буду молчать. В результате виноватой оказалась я и меня ещё хотят оштрафовать на 200 грн. за несоблюдение правил ДД. Несмотря на то, что операция и все припарки примочки обошлись около 10 тысяч. Только вот Вова "невиновен по всем параметрам". Да здравствует наше правосудие!

    Anonymous reply Anonymous

    Все блин такие честные. А ДАИ такое плохое. Только люди десятками тысяч ежегодно гибнут на дорогах из-за таких вот Наташ и её коллег. И врать научились то как. Оксана Бахмат приходила и просила её молчать. Вот лгунья. Даже если бы менты и хотели бы что бы ты молчала, то не Оксану Бахмат к тебе не посылали бы. Не стоит свои галюники за действительность подавать на сайт.

    Anonymous reply Anonymous

    И почему нельзя ответить именно на нужный комент?

    Anonymous reply Anonymous

    Стильные календари с вашими фото! Лучший подарок к Новому Году! Оригинальный способ сохранить яркие моменты жизни!

    Anonymous reply Anonymous

    И где тут модератор - рекламу фугуют, а он спит!
  • Anonymous

    Друг мой в Шевроле ехал, рад что жив остался. А эти бешенные табуретки с двигателями от китайских пылесосов уже достали. Сами виноваты, нечего бухать за рулем!
  • Anonymous

    "закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій плеча та коліна, а дівчина - закритий перелом лівого стегна зі зміщенням"!!! Были бы трезвые - убились бы нах...

    Anonymous reply Anonymous

    НЕХЕР БУХАТЬ И БЕЗ ШЛЕМА ЕЗДИТЬ!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up