У катедрі – ікона маловідомого апостола

У катедрі – ікона маловідомого апостола
Ікона апостола Юди Тадея пробуде до кінця різдвяних свят у Катедрі. До ікони приходять молитися багато вірян, розташована вона з правого боку від вівтаря. Ікона закріплена у великій залізній кованій рамці, з високою кованою підставкою знизу.

 

  • Ікону, у Катедру привезли із церкви Святої трійці, що на вулиці Чайковського, — повідомляють у Катедрі. — Святий Юда -Тадей був один із дванадцяти Апостолів Ісуса Христа. Його вважають опікуном знедолених, тому молитися до ікони найперше варто приходити тим, кого обділила доля. Але про заступництво святого Тадея моржуть просити і всі віряни.

Тернополянин Віктор розповів, що вважає Юду Тадея своїм заступником, тому радий, що у церкву апривезли цю ікону.

Відео дня
l>
  • Я щодня молюся і прошу заступництва у цього апостола, — каже Віктор. — Цього святого знають небагато людей, і його ікона є не у кожному храмі, тому я дуже радий, що її привезли у нашу Катедру.

  • Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (46)
    • Ксенія

      Я дякую святому апостолу Юді - Тадею за поміч в безвихідній ситуації. Це правда чудо. В кого тяжко на душі і він не знає як дальше діяти і жити, помоліться щиро до святого Тадея і він вислухає вас. СПАСИ ГОСПОДИ!!!
    • Anonymous

      мені Святий Юда- Тадей теж завжди допомагагає, та вислуховує молитви і доносить їх Господу. Я безмежно вдячна за ласки які я отримала за посередництва заступника св.Юди-Тадея. МОЛІТЬСЯ!
    • Anonymous

      я переконалася що св Юда Тадей є заступником в тяжких обставинах і він творить чудеса але потрібно виконувати всі обіцянки які даєш йому бо кара буде страшна. і скажіть будь-ласка де можна знайти цю ікону тобто в яке місто її привезли?
    • Anonymous

      Слава Ісусу Христу! Ви знаєте зі мною нещодавно сталося велике чудо за посередництвом св. Юди-Тадея!! ще досі не можу повірити в те що сталось! Хочу поділитися свої щастям з Вами! Отже, завагітнівши я з чоловіком чекали (і ще досі чекаємо) появи на світ нашого первістка. Все відбувалось як завжди, поліклініка, аналізи, УЗД і все було добре! але на 18 тижні вагітності мені повідомили що в моєї майбутньої дитини ліва легеня має змінену стрктуру, тобто це пухлина! не одне УЗД це підтверджувало! Плакала, молилася, благала! і якось по великому проведінню знайшла в інтернеті молитви до св. Юди-Тадея та розповіді людей котрим він допомагав! молилася щоденно: і новенну і дев’ятницю до св. Апостола і всі молитви до нього які тільки знаходила! і ось 2 тижні тому на 34 тижні вагітності, чергове УЗД; Ви неповірите яке здивування було лікарів, і як довго вони мене оглядали з великими від подиву очима, хвора легеня стала нормальноого вигляду і форми і ніякого сліду від пухлини немає!!! Ви знаєте це велике чудо мені хотілося б розказати усім, щоб Ви ніколи не зневірювалися, яка би навіть здавалось не важка була у вас проблема!!! Господь нас любить і за посередництва св. Тадея і інших святих завжди нам допомагає! Скоро будемо народжувати, надіюся на заступництво св. Тадея! Моліться і буде Вам дано!
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up