На Хмельниччині відбудеться перший різдвяний фестиваль „Подільська коляда 2009”

На Хмельниччині відбудеться перший різдвяний фестиваль „Подільська коляда 2009”
Вперше на Хмельниччині відбудеться фестиваль, який має на меті відродити традиції святкування Різдва на Поділлі

Різдвяний фестиваль „Подільська Коляда 2009” проходитиме в селі Отроків Новоушицького району 10 січня наступного року. Серед заходів - вертепи та колядки, виступи народних колективів, святкова літургія, лазерне шоу та дискотека у старовинному млині.
„Подільська коляда” планується як одноденний сільський фестиваль. Будемо продожувати відроджувати традиції краю. Хотілося б, щоб саме колективи з Поділля становили основну частину виступаючих. Якщо ж не набереться їх достатня кількість, будемо запрошувати народних митців з Львівщини, Прикарпаття та інших регіонів”, - розповів організатор фестивалю Ігор Скальський.
Нагадаємо, що саме в Отрокові влітку відбувся потужний фестиваль, що мав на меті підняти із забуття одну з найцікавіших сторінок історії нашого краю – період існування Миньковецької держави на чолі з графом Ігнатієм Сцибор-Мархоцьким.
Докладніше про святкові заходи, які відбудуться під час фестивалю, та його учасників можна буде дізнатися на сайті otrokiv.org в перших числах нового року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up