Чи змушували вас вносити добровільну допомогу на школу? (для обговорення)

Чи змушували вас вносити добровільну допомогу на школу? (для обговорення)
Ситуація з освітою у місті є стабільною, бо міськрада повністю виконує свої зобов’язання, переконує керівник управління освіти міськради Олександр Остапчук.

 

Він пишається тим, що бюджет міста цього року передбачає виплати освітянам у повному обсязі. А також каже, що вперше від коштів з приватизації виконком передасть міській освіті 1,5 млн грн на різноманітні ремонтні роботи.

Втім, на його думку, від благодійної допомоги батьків, школи все одно не виживуть. Але Олександр Остапчук каже, що ці внески справді є добровільними і той, хто не може, їх не вносить. Чи справді це так? Скільки ви здаєте на школу, в якій вчаться ваші діти?

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (75)
  • Anonymous

    [url=http://avtoexpert-mo.ru/ocenka-stoimosti-avtomobilja-dlja-notariusa/nezavisimaya-avtomobilnaya-ekspertiza-odincovo.html]независимая автомобильная экспертиза одинцово[/url] независимая экспертиза в бронницах автоэкспертиза дтп площадь революции [url=http://avtoexpert-mo.ru/ocenka-stoimosti-legkovogo-i-gruzovogo-avtotransporta/avtoekspertiza-dolgoprudnyi.html]автоэкспертиза долгопрудный[/url] [url=http://avtoexpertiza-mo.ru/avto-119770-expertiza.html]автоэкспертиза дегунино западное[/url] [url=http://avtomob-ekspertiza.ru/avtomototehnicheskaja-jekspertiza/nezavisimyi-ekspert-tuchkovo.html]независимый эксперт тучково[/url] услуги независимых автоэкспертов и оценщиков автомобилей королев оценка ущерба авто петровско разумовская
  • Anonymous

    Я здаю добровільно -примусово всі благодійні внески. За три роки ,що моя дитина вчиться ми батьки поставили три вікна , купили нові шафи дітям та вчителю. И це ще не все. Їм все мало, вже не знають на що гроші здерти з батьків. А саме страшне ,якщо не здав гроші то табель отримаеш з заниженими оцінками.
  • Anonymous

    двоє дітей нвчались в школі, завжди добровільно-примусово здавла гроші, діти відчували б відразу від вчителів віддачу/ один раз не зда гроші на поховання вчителя фізкультури, в якого мої діти не навчались, вчителька до кінця школи косо дивилась
  • Anonymous

    школа мабуть тільки і тримається на грошах батьків.Починаючи з того моменту коли дитина йде в 1 клас і до самого випуску.Причому,чим ближче до закінчення школи тім більше треба дати "відкупного".За час поки моя дитина вчилась з5 по 9.Ми встигли поставити жалюзі,оббити вагонкою панелі,поміняти дерев"ну частину парт в крісел,допомогти в обладнанні лінгвістичного класу,кілька разів полакувати підлогу,ну а ремонт-то св"те.А ще чого варті побори на всілякі свята та іменини.Залишається дякувати Богу що подарки не треба було дарити якійсь "Марії Іванівній"ато знаєте скільки разів у рік Марії а додайте ще Івана.І день знань,Деньвчителя,іменини,кінець молодшої школи,кінець старшої школи...І здавати треба не 5-10грн. а 50-60.Та що тут казати вчителі ж бо мало получати а то що ті бідьні батьки може ще менше получають то нікого не обходить.А най більше вразила вчителька якій по закінченні молодшої школи батьківський комітет презентував кулончик золотий,вона відкрила коробочку,глянула і щиро здивована запитала-"а то що самий кулончик?"А вам давно, за вашу роботу за яку ви отримуєте зарплату,дарували золотий кулончик без ланцюжка. ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up