В заліковці ”5” – платиш півціни

Безстрокову знижку на свої послуги в розмірі 50% школярам та студентам відмінникам, а також сиротам надає мережа інтернет-кафе “Крапка”. Акція розповсюджується на послуги користування компютером. Приміром, якщо вдень вартість години Інтернету для всіх – 5 грн, то для означених категорій він вартуватиме 2,5 гр

Для того, аби отримати 50 відсотковий дисконт, студенту варто принести лиш заліковку з пятірками, а школяру табель, після чого йому видадуть спеціальну картку при предявлені якої й отримає знижки. Сиротам достатньо пред’явити єдиний квиток, адміністраторам мережі і користуватися знижкою.

-         Раніше ми проводили подібну акцію для відмінників, і бажаючих скористатись знижкою було чимало, бо студентів серед наших клієнтів – левова частка, - розповідає менеджер інтернет-кафе “Крапка” Іван Трофімук. – Тому, думаю, й цього разу чимало відмінників зможуть платити в пів ціни. Тепер разом з студентами знижка діятиме й для сиріт

Одна з основних причин акції – економічна криза, яка впливає на всіх. Також знижки є своєрідним стимулом та мотивацією для відмінників, переконаний співвласник мережі Іван Сороколіт.

Відео дня
class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt 21pt; text-indent: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 21.0pt">-         Складні ситуації треба долати спільними зусиллями. Не оминає фінансова криза, на жаль, і молодь: затримуються виплати стипендій, вузи запроваджують значно жорсткіших правил її отримання, батьки змушені зменшити фінансову допомогу дітям. Крім підтримки, це ще й хороша мотивація до навчання. – каже пан Сороколіт.Маємо надію, що у такий спосіб ми вносимо свою невеличку лепту у вирішення спільної проблеми.

Додаткову інформацію про дисконтні програми закладу можна отримати за номером 53-35-93 та на сайті  www.krapka.te.ua

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    Ну якщо ти студент, і хочеш користуватись інтернетом дешевше - вчись на "5" і будеш мати дешевше. Як на мене молодці, бо насправді робити пільги для всіх студентів не правильно, бо хто не вчиться той і не буде, а так заохочення тих хто справді прагне щось знати.

    Anonymous reply Anonymous

    гарна РЕКЛАМНА СТАТТЯ. Вже криза і в КРАПЦІ?

    Anonymous reply Anonymous

    хм...не думав, щов нас є конкуренти, але, приємно:) Невже ви думаєте що Крапці потрібна реклама? ІМХО про Крапку і так всі знають:)
  • Anonymous

    Люди, в більшості наших ВУЗів діє принцип, якщо хочеш мати "5" - плати! Тобто, людина, яка має менше грошей, але більше знань - в цю категорію не попадає! Це, на мою думку, неправильно! Та й хто зараз може сказати" я одержую "5" без грошей, без криш - тільки за свої знання??? Народ, не вдавайте, шо ви нічого про е не знаєте!

    Anonymous reply Anonymous

    Кожен судить лише по собі!!! Якщо ти за кожну оцінку платив/ла то не потрібно писати таке про всіх. Провчилась 5 років в університеті, закінчила з червоним дипломом. Не буду казати, що нічого не платила, але майже всі оцінки отримані без грошей. Були предмети за які не хотілось братись, а було краще заплатити, але таких предметів могло бути по одному в семестрі. Тому не варто рівняти всіх під одну планку!

    Anonymous reply Anonymous

    я можу сказати пор багатьох людей вз власного вузу сам за 5 років буквально за 1 залік заплатив, при тому, що паралельно працюю.Є бажання вчитися - здаватимеш сам. А як знаєш, що татко чи мамка на розмови про поганих викладачів поведуться і сотню-другу у.є. на сесію відстібнуть...ну, не будемо судити:)

    Anonymous reply Anonymous

    Та можливо і не платив, просто Ти знаєш багатьох викладачів і ви "співпрацювали". Бо тому що вчитися на "відмінно" і одночасно працювати - це НЕ РЕАЛЬНО!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Я не вчуся навідмінно - раз Сам не тернопільський, викладачів багато не знаю - два. Що значить співпрацювали?! Так, і я не відмінник, начаюсь посередньо - 4,5 але сам. І працюю. Правда з 9-ї до 21-ї на ногах, але...

    Anonymous reply Anonymous

    маладцом!

    Anonymous reply Anonymous

    Тобто, ми ше раз доводимо загальновідому фразу - "Бабло побеждает зло"!!! А ті, шо не мають достатньо грошей, як їм користуватись інтернетом! Може було б краще зробити знижки для таких людей????

    Anonymous reply Anonymous

    шановний, а може почати на халяву роздвавати машини і квартири тим, хто не має змоги їх купити?! ви вже зачіпаєте принципиментальності, це вже зовсім інша тема...

    Anonymous reply Anonymous

    А при чому тут квартири і машини???? Ти може, нерозумієш, про шо йде мова? Чи може, ти хочеш сказати нам, шо насправді, все зовсім інакше?

    Anonymous reply Anonymous

    При тому самому...зрозумійте, підприємство іде на відверте недоотримання прибутку, аби якось студентів простимулювати. Про прибутки не говоритиму, але погодьтеся, ніхто не змушував. ТАк ви починаєте говорити про те, що взагалі на халяву треба було робити. Повторюсь - вимагайте від влади, яку обрали, компенсацій за надання пільг і без пробелм - надаватимемо безкоштовно! А так, будь-ласка, не забувайте, що Крапка також має і зарплату працівникам виплатитиі витрати понести...
  • Anonymous

    доречі, давненько вже стало не модним хвалитись відмінними оцінками. Крапка відновлює забуте :-) хоч десь стануть гарні оцінки у пригоді.

    Anonymous reply Anonymous

    Скачати щось з інтернету і відповісти потім на "5" - це саме легше. А в голові потім - пусто!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Ооот!!! скачані в інтернеті дані - в більшості свіжіші, цікавіші і кращим чином подані, ніж суха теорія в книжках.Але треба попотіти, аби знайти дійсно цікавий матеріал. Ви самі сказали - "відповісти". А невже краще взяти книжку і зазубрити?

    Anonymous reply Anonymous

    панове, кому ви розказуєте!!! Це по якому такому предмету є інтернеті є свіжі дані??? І ще й кращим чином подані? Це виходить, що реферат в неті, який викинув туди студент, має більше інформації ніж книжка, з якої він її переписав?!! Дуже цікава теорія!!!!!!! напевно, в недалекому майбутньому, студенти будуть навчати авторів книг, як їм подавати не суху теорію. І щодо книг: їх зубрити не потрібно, а розуміти. І якщо ти сам пишеш реферат, і при чому з різних джерел, то інформація запам"ятовується краще, ніж та що скачана з нету і розказана на парі.

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний, а по вашому в інтернеті тільки реферати готові є? Не будьте смішним. Є купа державних офіційних сайтів із статистичними даними, законодавством, купа сайтів громадських організацій, де є аналітичні матеріали...НАкінець, може б ви купували газету 20-хвилин, а не на сайті сиділи. Інтернет же зло, еге ж?;)

    Anonymous reply Anonymous

    По-моєму, я нічого такого не писав, що інтернет - це зло!!! Ви, напевне, пане Іване, щось трішки помилилися. та й за реферат я писав, бо відписував Анікею. А розмова була, що п"ять грн за годину для студента - задорого. Ось і все. А газети я купую, не переживайте!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Енікей і Іван Трофімук - одна людина, відкрию вам такий секрет:) а хліб по 2,5 для студента не задорого? А маршрутки по 1,5? А в Алігатор гроші частіше всього знаходяться, еге ж? не розумію вашої риторики...спочатку кажете, що студенти використовують інет лише для пошуку рефератів готових, потім, що ви такого не писали....

    Anonymous reply Anonymous

    777 чувак, Енікей і Трофімук - однаі таж людина:) працює в Крапці:) тому аргументи упереджені.

    Anonymous reply Anonymous

    так, і переписувався вище він сам з собою)))

    Anonymous reply Anonymous

    дякую за коментар, побачив його після написання івласного посту. Проте аргументи не є суб"єктивними - я також студент

    Anonymous reply Anonymous

    Ціна зі стелі не береться. "Крапка" радо б і по 1грн. поставила ціну. Але, нажаль, окрім виручки ще є і видатки. Причому немалі.

    Anonymous reply Anonymous

    в інтернеті є бібліотеки з електронними книжками. їх можна скачувати і потім читати на спеціальних пристроях. деякі вузи викладають праці викладачів на свої сайти, якщо студент вчиться на кафедрі, наприклад, маркетингу, то в неті є дуже багато інформації по цьому предмету, виставлені дані опитувань і т.д. і т.п. короче, якщо людина не використовує за призначенням всій час та можливості, то нічого вже не допоможе. хто проти сучасних технологій, той нехай пише курсову чи дипломну ручкою, обклавшись купою книжок і лекцій
  • Anonymous

    в інтернет кафе можуть пошукати необхідну для навчання інформацію ті, хто не має доступу до нету вдома. не завжди за компом розважаються і грають у ігри :-)

    Anonymous reply Anonymous

    ой, тільки не треба ля-ля:) реферат готовий скачати? наша навчальна система прекрасно обходилась без інтернету і тепер обійдеться. а потреба у інтернеті для навчання - то казки для батьків, котрі росказуть з невинними очима чада:)

    Anonymous reply Anonymous

    шановний, для прикаладу. У нас вимагають для рефератів в більшості використовувати аналітику. В більшості - за останні роки. Питання: звідки її взяти, якщо в бібліотеці вона або доступна лише в читальному залі для викладачів, або відсутня взагалі, або присутня, але за 2002-2003 роки?! Або для прикладу студентам юристам...ходити по бібліотеках і шукати урядовий кур"єр? Припиніть, не будьте таким радикальним консерватором. Чадо, яке не хоче вчитись - знайде і без інтернету де свою дурість подіти Вкінці-кінців, це економія часу

    Anonymous reply Anonymous

    кожен судить по собі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up