У Тернополі Яценюк довів, що не єврей

У Тернополі Яценюк довів, що не єврей
З тернопілськими активістами організації «Фронт змін» зустрічався у четвер у драмтеатрі її лідер та народний депутат Арсеній Яценюк.

На прес-конференції перед зустрічю політик розповів, що збирається балотуватися на наступних президентських виборах, і головним своїм конкурентом на цих виборах вважає Віктора Януковича. Також, відповідаючи на запитання одного з журналістів, щодо його ставлення до різних національностей, пан Яценюк розповів присутнім про свій родовід.

    Мій батько Яценюк Петро Іванович – народився у селі Кострижівка Чернівецької області, це через Дністер від Заліщиків, — казав емоційно депутат. — Мама – Бакай Марія Григорівна з села Княжне, Коломийського району Івано-Франківської області. І тато і мама - українці.

Нагадаємо, під час одних з парламентських виборів, невідомі розклеїли у Тернополі листівки із карикатурним зображенням цього політика у вигляді єврея, якій танцює. Проте Арсеній Яценюк зазначив, що відстоюватиме права будь якого єврея, грузина, німця чи людини іншої національності нарівні з іншими, якщо ці люди будуть громадянами України

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (48)
  • Anonymous

  • Anonymous

    То, что Яценюк имеет гены еврея, не так и важно. Опасность в другом: как только еврей начинает занимать важный пост, как тут же на него начинают давить хасиды, хабадовцы, массад - израйльская разведка, международные финансовые аферисты Ротшильды, Гарриманы и прочие. А люди слабы и могут начать подчиняться чуждым интересам. Еврейская община Украины уже заявила, что будет поддерживать Яценюка по етническому признаку. Поэтому лучше таких людей к власти не допускать.
  • Anonymous

    А чому, якщо тільки людина розумна, то зразу - єврей. Особисто знаю Петра Івановича і Марію Григорівну Яценюків (дівоча Бакай) - надзвичайно розумні і поряднні люди!!! Слава богу ОБОЄ УКРАЇНЦІ.
  • Anonymous

    Яценюка фінансує Московська мафія. Усі євреї і України фінансують його передвиборчу кампанію. Геть зайд, перевертній і блазнів!!! смаркач Яценюк не є незалежною, самодостатньою особисністю. Він не достоїн бути президентом Української Держави! Нехай їже в Ізраїль і там балатується! Україною накінець має керувати український патріот.

    Anonymous reply Anonymous

    Після таких слів ще не хватає сказати хібащо УРА !!! Так висиавляй свою кандидатуру на призедента
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up