У вишиванці на роботу

У вишиванці на роботу
Володимир Дерев’янко в останній робочий день перед Днем Незалежності одягнув на роботу вишиту сорочку. Працює він головним спеціалістом в одному із управлінь обласної адміністрації і є постійним читачем газет «RIA» та «20 хвилин».

- Перший раз я одягнув вишиванку на роботу чотири роки тому, - розповідає молодий чоловік, - колеги відреагували тоді досить скептично. А коли одягнув вишиту сорочку на іспит до інституту, мене сприйняли весело.
Минулого року на День незалежності разом з дружиною Володимир їздив до Києва, де обоє одягнули вишиванки.
- Хоча я українець та корінний вінничанин, але до 17 років я розмовляв виключно російською мовою, - каже Володимир. - Але після того, як почав цікавитись історією України, її мовою та культурою, то захотів вивчити свою рідну мову. До такого переосмислення мене також підштовхнули люди, які ганьблять все українське. Мені стало соромно за них, і я не захотів бути схожим на них.
Під кінець нашої розмови Володимир попросив привітати вінничан із святами Дня Прапора та Дня Незалежності нашої Батьківщини.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Anonymous

    В нас національний одяг - то джинси - всі на них льотають - а мало хто знає, що вони з"явились в Америці в простих робочих, які добавали на Алясці золото, під час золотої лихоманки. Раз на свято одіти можна. Але прямо як щоденний одяг я не схвалюю, бо то є збочення. Хіба шотландські мужики на постой в спідницях лазять, а в штанах їхні голубі? =))) Це смішно, панове, втім, кожен вирішує для себе (с)
  • Anonymous

    Приблуда. Прочитавши твої коментарі на свою адресу дам тобі пораду: знайди собі дівчину бо сильно ти деградуєш на одинці з собою. І зроби людям послугу не заходь більше на цей сайт.

    Anonymous reply Anonymous

    Вован, зделай себе одолжение: не давай мне советов, и если мои комменты тебя не устраивают - не читай их. А я за это не буду говорить, куда тебе идти. Договорились?

    Anonymous reply Anonymous

    Двач

    Anonymous reply Anonymous

    нероби ходять на роботу у вишиванках....

    Anonymous reply Anonymous

    як кацапчиків зацепила вишиванка, навіть на українську мову перейшли.
  • Anonymous

    Странные комменты... Свободу выбора никто не отменял. Хочет человек носить вышиванку или футболку с американским (российским, испанским и т.д.) флагом, пусть носит.
  • Anonymous

    Кстати, в какой убитой школе он учился, если до 17 лет не смог украинский выучить?

    Anonymous reply Anonymous

    Может украинский и учил, но не разговаривал. В статье сказано, что общался на русском до 17 лет.

    Anonymous reply Anonymous

    NoName, читать научись: "до 17 років я... бла-бла... після того, як почав цікавитись історією України, її мовою та культурою, то (читай, дятел!) захотів вивчити свою рідну мову". В Виннице украинский язык учили в каждой (подчеркну - в КАЖДОЙ!) школе. Если Вовочка был настолько туп... Что могу сказать? Приятно, что у нас есть такие "главные специалисты". Наверно, потому наша страна и является самой-самой...

    Anonymous reply Anonymous

    Я ж казав каналізація заб'ється, бо в українофобів срачка почалася. Бєз флага бєз родіни мучаються у Вінниці недолугі приземлені людішки. Молодець Володя. А ти Приблуду в якій школі вчився, що української не знаєш? Тільки не кажи, що знаєш. Більшість із вас брехуни щодо цього. Брешете, що мову знаєте, просто говорите на ній не хочете. А насправді не знаєте, як один із вас - Микола Азаров.

    Anonymous reply Anonymous

    Блин, ну и лексика... Как в детском саду для дефективных. Если ты так пишешь, как же ты разговариваешь? Жуть...

    Anonymous reply Anonymous

    Це все на що ти здатен Приблудо, закомлексована людина. Хоча я тебе не звинувачую. Це твоя біда, але не твоя вина, що твоїх батьків та держави, яка тебе виховувала, а тчніше не виховували.

    Anonymous reply Anonymous

    Вот об этом я и говорил. Безымянное хамло всем ставит диагнозы. Сразу видно - "свободовец".

    Anonymous reply Anonymous

    Пересрали москалята. Бояться проявів українського духу.

    Anonymous reply Anonymous

    Афигеть. Тебя послушать, так получается что "прояв українського духу" - это быть хамоватым дебилом. Мдя... Удачи тебе на этом поприще, уже очень похоже получается :)

    Anonymous reply Anonymous

    Класна логіка! Вдягнути вишиванку - значить, по-вашому, "быть хамоватым дебилом"? Ну-ну... Хоч будемо знати, що таке "братская любоффь" північного сусіди.

    Anonymous reply Anonymous

    Покищо приблудо кандидат на дибіла на цьому сайті ти. Окрім примітивних образ ти принижень на адресу українців ти нічого писати не вмієш. Почитаєш такі коментарі і ще більше переконуєшся, яке ж бидло ці українофоби.

    Anonymous reply Anonymous

    Благодарю. Ты вновь подтвердил мой тезис.

    Anonymous reply Anonymous

    Приємно, що хоч в одному ми однудумці приблудо - в оцінці тебе самого. Тому цю тезу я згоден повторити ще раз.

    Anonymous reply Anonymous

    Хм... Так ты еще и не адекватный... Голоса давно слышишь?

    Anonymous reply Anonymous

    Голоси не чую. Твої коментарі на очі попадають. А це гірше всіляких голосів для нормальної людини.

    Anonymous reply Anonymous

    Ну вбили себе в голову, что их кто-то боится, и всё тут! Ладно, пусть тешатся, как говорится, "дурень думкою багатіє" :))))

    Anonymous reply Anonymous

    в этом случае бздиш ты,а за свой базар вы еще ответите.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up