Усі поети, яких в суботу викидали з Житомирського мосту, вижили. ФОТО

Усі поети, яких в суботу викидали з Житомирського мосту, вижили. ФОТО
«Останнья Барикадя» вирішила додати трохи адреналіну особам, що вважають себе «поетами» і провести їх „природній відбір”. Адже останнім часом творчий процес в Україні став аж занадто занудним, а кількість творчих людей, які чомусь вважають себе «поетами», зросла неймовірно.

Відтак з десяток «поетів» під конвоєм вивезли в Житомир, ретельно зв’язали і скинули у зв’язаному вигляді з мосту. Перед своїм останнім стрибком кожний «поет» прочитав один прощальний вірш.
Саме такий неординарний перформенс із ніжною назвою  «Скинь поета з мосту!» відбувся цієї суботи, 26 вересня, у нашому парку відпочинку імені Гагаріна.

Звісно, насправді, ніхто мучити і таким дивним чином позбавлятись вітчизняних поетів не збирався. А стрибали вони з мосту на спеціальних мотузках (так званий роут-джампінг) під керівництвом досвідчених інструкторів і з дотриманням усіх норм і вимог техніки безпеки.

Відео дня
>

Втім, адреналіну від відчуття вільного польоту від цього у учасників анітрохи не поменшало. А звичні і вже відомі для поетів тексти, прочитані перед самим стрибком, набували зовсім нового значення і сприймались так само по новому. В результаті всі лишились живими і страшенно задоволеними.

Захід відбувся в межах Третього літературно-мистецького фестивалю “Київська барикада», який в ті дні (25-26-27 вересня) проходив у місті Києві.

фото: Анна Смокорівська

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up