Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги

Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги
На вокзалах Тернополя тиснява. Щоб купити квиток, потрібно прийти на п’ять-шість годин раніше та вистояти півгодини у черзі біля каси. На автобуси та потяги усіх напрямків розкуповують квитки студенти вузів Тернополя, яких відправили на карантин.

 

На автовокзалі у середу по обіді кореспондент побачив біля кас довжелезні черги. Незважаючи на те, що працювали усі каси, щоб дійти до віконця касира, потрібно було простояти приблизно півгодини.

- Квитки купити можна, але для цього потрібно прийти завчасно, - розповіла студентка економічного університету, жителька Рівного Світлана Трач. - На найближчу маршрутку я сісти не змогла. Думала, водій без квитка візьме. Однак довелося другий раз чергу вистояти, щоб квиток взяти на останній рейс — водій навідріз відмовився.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm" lang="uk-UA">Біля автобусів усіх напрямків стоять черги. Переважно студенти. Багато з них у пов’язках.

Не менші черги, ніж на автовокзалі, і на залізничному вокзалі. У приміщенні вокзалу велика кількість людей — усі метушаться. Багато у пов’язках. Працюють майже усі каси, однак біля кожної - черга. Черги з вигляду не дуже великі, однак стояти у них треба довго - багато людей купують по декілька квитків. Для себе та друзів.

- Вистояла 40 хвилин біля каси, щоб придбати квиток до Хмельницького, - розповідає жителька Хмельницького Ольга Колесник. - Пропустила чотири поїзди, бо не було квитків. А на п’ятий таки придбала. Знайомим моїм до Києва треба було, то сказали, що найближчі кілька днів туди не виїхати.

За словами таксистів, зараз збільшилася кількість викликів за місто — студенти добираються додому на таксі.

- Постійно по рації чую, що беруть виклики за місто, - каже водій таксі “Шанс” Володимир. - Запитав по рації в колег, то кажуть, що у ближчі села студенти на таксі виїжджають, бо не можуть купити квитки на вокзалі.

Однак, за словами касирів вокзалів, таке триватиме недовго. Студенти роз’їдуться по домівках, і буде вільніше.

Потяги у Тернополі зупиняються, автобуси теж забирають пасажирів. Виїзди із нашого міста теж не перекриті, хоча в Тернополі побутують чутки, що виїзди з міста перекрили.

Ще новини про епідемію у Тернополі читайте тут:

 

http://te.20minut.ua/news/160892 Епідемія у Тернополі не йде на спад
http://te.20minut.ua/news/160879 - Тернопільську "Ниву" косить грип
http://te.20minut.ua/news/160851 У Тернополі зареєстрували один випадок черевного тифу (оновлено)
http://te.20minut.ua/news/160830 Ватно-марлеві пов'язки і ліки проти грипу - дефіцит
http://te.20minut.ua/news/160788 Влада радить стерегтися вірусу (звернення голови облради)
http://te.20minut.ua/news/160863 Бригади швидкої вдвічі перевиконують норму
http://te.20minut.ua/news/160685 Від невідомого вірусу у Тернопільській області померло вже семеро людей
http://te.20minut.ua/news/160890 Мер Тернополя Роман Заставний вважає плітки навколо епідемії грипу брудними піар-технологіями
http://te.20minut.ua/news/160784 Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (375)
  • Anonymous

    Завершити свій фінансових турбот сьогодні: Я можу посміхатися з цим Бог боїться людини, яку я отримав кредит у розмірі € 76 000 і дві мої колеги також отримали кредити від цієї людини без будь-яких ускладнень . Я раджу вам не вибирати не ту людину, якщо ви насправді подати заявку на кредит готівкою для вашого проекту і будь-які інші . Я публікую це повідомлення, тому Sir.James Білий змусило мене відчувати себе благословенним з його кредиту . Саме через друга я зустрів цього чесного і щедрого богобоязливий чоловік , який допоміг мені отримати цей кредит Фонду регулювання вашому житті , ви необхідну фінансову допомогу , ви не застрягли , немає доступу до банківських кредитів , або не мають на користь банку , необхідно фінансувати ваші будівництво , розвиток нерухомості , створення власного бізнесу до вашого особистого бізнесу , ви бачили і повинні робити гроші , поганою кредитною або потрібні гроші , щоб оплатити рахунки або борги. Так що раджу вам там люб'язно зв'язатися і зустрітися з вами за послуги , ви запитаєте його . Його контактну адресу : [email protected] З ним можна зв'язатися для отримання додаткової інформації , бути чіткими і чесними.
  • Anonymous

    4RQ6Ov uzwqzewgkofq, [url=http://qltjedeaoyxc.com/]qltjedeaoyxc[/url], [link=http://mhvvgfdaescz.com/]mhvvgfdaescz[/link], http://egsmnykgoyaf.com/
  • Anonymous

    Контракт на наем квартиры в доме кн. С. Г. Волконской Деловые документы
  • Anonymous

    Мебель для Франкенштейна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up