"Задави мене хоч танком, все одно я буду панком"

"Задави мене хоч танком, все одно я буду панком"
До Вінниці завітала відома російська група «Король і Шут». Цього разу панки виступали в «Райдузі», чим дуже порадували вінницьких прихильників гурту. Там і місця вдосталь, і акустика була чудова. "КіШ" привіз свою апаратуру.


Вінницьких панків «Король і Шут» ощасливив своїм виступом вже втретє.
Натовп під «Райдугою» ввечері 27 жовтня почав збиратися задовго до початку виступу. Різноманітна публіка спілкувалася, хтось шукав знайомих, а хтось шукав туалет. Людей було багато, і було багато пива, але всі вже звили, що туалети в ”Райдузі” частіше за все закриті, тож бігали за ріг, так навіть звичніше.
Найбільшу увагу привертала компанія панків з ірокезами, які вигукували лозунги у стилі: «Задави меня хоть танком, все равно я буду панком!» Хлопці багато шуміли, чим привертали до себе увагу міліції, але цього разу нікого патруль не забрав.
- Мені абсолютно все одно, що про мене подумають оточуючі, - розповідає дев’ятнадцятирічний панк Олексій. - Така у мене ідеологія. Я живу для себе, а не для когось.
Початок концерту затримали на 10 хвилин. Першими виступав гурт «Кукринікси». Зі своїм завданням – розігріти публіку - хлопці справилися чудово. В залі, заповненій наполовину, ніхто не сидів. Усі танцювали, стрибали та підспівували виконавцям. Не дивлячись на заборону проносити алкогольні напої у концертну залу – майже кожна компанія знайшла спосіб пронести з собою пару пляшок пива, або чогось міцнішого. Люди і палили зухвало прямо у залі, незважаючи на міліцію.
Через годину після початку концерту на сцену нарешті вийшли довгоочікувані панки із Санкт-Петербурга. У залі одразу піднявся щасливий гомін фанатів гурту. З перших пісень натовп почав дико стрибати та танцювати славнозвісне панківське «пого» - танок, в якому всі стрибають, штурхають один одного та смикають за одяг. Міліція намагалася це зупинити, але після декількох невдалих спроб вони лише виводили з приміщення найбільш буйних. Серед загального натовпу було добре видно справжніх фанатів КіШа. Одному з них навіть серйозно травмована нога не завадила прийти на концерт, але довелося йти туди на костилях.
- Я дуже хотів потрапити на цей виступ. Друзі казали, щоб я не йшов, бо там ще десь з ніг зіб’ють чи щось таке, але я не послухав. Задоволення лікує краще за все, - каже фанат гурту КіШ Сергій.
Взагалі концерт пройшов у чудовій позитивній атмосфері. Не дивлячись на велику кількість п’яної молоді, ніяких неприємностей не трапилося. Дехто із відвідувачів лише шкодував, що гурт мало виступав.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up