Партнер рубрики Події

Тернопільський чупакабра виявився собакою

До тернопільських ветеринарних лікарів звернулись представники одного із всеукраїнських каналів, щоб ті допомогли зробити ексгумацію тіла тварини, яке виявили в с. Жовтневе Тернопільського району.

Нагадаємо, що за розповідями очевидців, невідома тварина відкриває клітки із кролями та випиває із тварин кров. За описами, звір є мутантом і невідомий науці, тому люди вирішили, що тіло тварини належить таємничій чупакабрі.
Чоловік із села Жовтневе на своєму дворі знайшов тіло дивної тварини.
- Тіло цього звіра чоловік сфотографував і якимось чином фото потрапило до Києва, - говорить завідуючий патолого-морфологічним відділом Тернопільської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Богдан Олійник. - Тварина була дуже виснаженою та із залишками шерсті на спині.
Коли тіло відкопали та зібрали всі кістки, виявилося, що це був звичайний дорослий собака вагою до 10 кілограмів, переконує тернопільський ветеринарний лікар.
- На фото видно, що у цього собаки було декілька серйозних захворювань шкіри, від яких шерсть на тварині випала, - говорить пан Олійник. - Крім того, пес був дуже худий, тому і мав незвичний вигляд. Очевидно смерть наступила від хронічного сепсису (зараження крові) та сильного виснаження.
Кістки тварини забрали на додаткову експертизу до Києва. Столичні експерти підтвердили дослідження тернопільських ветеринарів - це був звичайний собака, розповів пан Олійник.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Тим хто травить Заставного нова ідея: То його собака, просто він її грипом заразив і випустив, щоб епідемію зробити! )))

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, треба ж на когось всі біди списати... так найшли Заставного і зробили його у всьому винним... ЦЕ НЕ РОЗУМНО!
  • Anonymous

    а з чого взагалі взяли шо то саме та "чупакабра", може просто дохла собака, якась необоснована стаття

    Anonymous reply Anonymous

    дід і пів села ніколи собаки не бачили? а ще - виснажена собака роздирає клітки . давить кролів, вискладує рядком і висмоктує кров?

    Anonymous reply Anonymous

    так бач тут автора навіть до сих пір нема. написав якийсь недоумок статейку. хай почитають. вони певно думають шо ми такі самі?!
  • Anonymous

    а хто автор цієї статті??? я, маючи деяке відношення до цієї саме історії можу сказати, шо писати статтю і робити висновок чим являється чупакабра тільки зі слів завідуючого патолого-морфологічним відділом Тернопільської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Богдана Олійника. не дуже правильно, того шо воно не дає навіть 10% правди. ні автор, ні лікар навіть не знають як знімки попали в Київ, то про шо можна говорити?! експертиза про яку йдеться була проведена на примітивномуріні. і вілповідний результат. газета 20хв. в черговий раз показала себе з ультранепрофесійної сторони, але зато стабільність перш за все. молодці.

    Anonymous reply Anonymous

    фото покажіть нам !!!

    Anonymous reply Anonymous

    та нема в них фото ніякого. я ж кажу, вони реально дупля не ріжуть шо пишуть. бредняк канкретний.

    Anonymous reply Anonymous

    Ще одна непотрібна стаття ... Про грип пишіть проводьте журналіське рослідування. Пройдіться техенько по лікарнях пофотографуйте, з людьми поспілкуйтеся, перевдягніться в лікарів в масках щоб просочитися в палати. Мутіть креатив як з Бомжами на сміттезвалищі чи даїшніків з хабарем. Зараз не ради бабла треба попрацювати, а заради людей .

    Anonymous reply Anonymous

    є чукакабра 100 процентів

    Anonymous reply Anonymous

    є чукакабра 100 процентів
  • Anonymous

    не дивно що собака важив всього 10 кг, адже він встиг оббігати всю тернопільську область, бо ж так званого "чупакабру" бачили не тільки в тернопільськім районі)))

    Anonymous reply Anonymous

    **** оббігав і позаражував всіх свинячим грипом

    Anonymous reply Anonymous

    пес позаражував свинячим грипом! в рот мнє ноги!!11

    Anonymous reply Anonymous

    нічого такого дивного нема.люди заражаються а пси гірші? )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up