По середах «ранковий» потяг до Ларги відмінено

По середах «ранковий» потяг до Ларги відмінено
Управління Південно-Західної залізниці відмінило курсування по середам приміського поїзда Гречани-Ларга, який відправляється з нашого міста в 9 год. 20 хв. Цей потяг проходить через станції Кам’янець-Подільський, Ярмолинці, Дунаївці та інші. А кінцева станція Ларга розташована неподалік від кордону з Молдовою. Також по середах не ходитиме і потяг Ларга-Гречани, який відправляється з Ларги в 15 год. 15 хв, а до обласного центру прибуває о 19 год. 12 хв.

- Цими потягами досить зручно добиратися з нашого міста на Дністер і назад. Одна з його зупинок знаходиться якраз перед цією річкою, і влітку я з друзями досить часто їздив туди, - розповів хмельничанин Володимир Паламарчук. – Проте дехто з людей їздить цими поїздами не на відпочинок, а на роботу до Кам’янця-Подільського чи Хмельницького. І якщо ці потяги по середах не ходитимуть, їм доведеться шукати інший транспорт.
За словами завідуючої квитковими касами вокзалу станції Хмельницький Світлани Мухіної, «ранковий» поїзд до Ларги не курсуватиме по середах до кінця травня цього року. В ці дні туди ходитиме лише приміський потяг, який відправляється зі станції Хмельницький в 14 год. 12 хв.
У телеграмі, надісланої з управління Південно-Західної залізниці, повідомляється, що таке рішення було прийнято внаслідок зниження пасажиропотоку в зимовий період та з метою зменшення експлуатаційних витрат в приміському сполученні.
- Не виключено, що поїзд Гречани-Ларга знову почне курсувати по середах ще до кінця травня. Щодо графіку руху інших приміських поїздів ніяких вказівок до нас не надходило, - зазначила Світлана Василівна.
Інформаційна служба газети “Діловий тижневик “ВСІМ”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up