На байкерський з"їзд до Вінниці прибудуть понад 300 байкерів з України та інших країн

На байкерський з"їзд до Вінниці прибудуть понад 300 байкерів з України та інших країн
У Вінниці 14-16 травня проходитиме байкерський з"їзд, на який очікується прибуття більше 300 байкерів з України та інших країн. Окрім розважальної байкерської програми, організатори 15 травня о 12.00 проведуть для вінничан презентацію та виставку мототехніки на площі ім. Стуса

Далі байкерська колона вирушить центральною вулицею міста – Соборною в напрямку Музею повітряних сил, де гості з інших міст матимуть змогу ознайомитись із експозицією літаків. А згодом, байкери виїдуть за межі міста, в один із літніх таборів в околицях Вінниці, де організатори обіцяють розважальну програму та музичні виступи вінницької групи «Стронг Тайм» та столичних гостей – групи «Цензор» і «Юніверсал Пікчарз».
- З"їзд проходитиме вже вдруге, тому ми врахували всі недоліки минулорічної програми і вдосконалили її. Табір розташується неподалік від міста. Є можливість розміститись як в наметах із "польовою" кухнею, так і в готельних кімнатах з усіма зручностями, - запевнив один із організаторів з’їзду Ігор Марценюк.
За словами вінницької мотоспільноти, жваве обговорення події на форумах байкерів свідчить про неабиякий інтерес до події. Відтак, очікується прибуття байкерів не лише з України, а й із Польщі, Росії, Білорусії, Молдови.
- Можна переконливо стверджувати, що Вінниця з’явилась на мотокарті України. Байкери з інших міст, країн, запитують нас, чи відремонтовані дороги, чи все підготовлено до з’їзду, як налаштована державтоінспекція, - розповідає Ігор Марценюк.
Організатори стверджують, що значна увага приділятиметься безпеці руху колони та громадського порядку.  -Працівники ДАІ та міліції надають велику допомогу, - відзначили вони.
Довідка
Вперше чисельну тусовку шанувальників двоколісної техніки Вінниця приймала у 2009 році.


На захід з’їхалось понад 200 байкерів. Організатором заходу виступає мотоспільнота міста Вінниці та мотооб»єднання «Шатуни». Підтримку організації надає виконком Вінницької міської ради.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Анонім

    а яка ціна за прохід на зліт?
  • Anonymous

    А хочешь прийду я и обясню что вы заип..и уже....Тут и.дите и спорите кто умнее... а толку то ноль...нихрена умного в этом нет

    Anonymous reply Anonymous

    Заходь. Нам не жалко.
  • Anonymous

    Короче, один фиг, главное мы сейчас благодарны тем, кто приехал к нам в такой ливень из далека, а таких не мало и не колышит их ничьё мнение и разные сплетни, люди просто едут отдохнуть. =)

    Anonymous reply Anonymous

    Саня, если не вкурсе, то лучше не вмешивайся.Насколько я знаю -Сергийко, Фанат,Марцепан (Шатуны теперь) , Чип и другий не Райдерсы делали все вместе с ними, а теперь оказывается только - Трешер и Ко ? Феноменальная фраза "Трешер ЗАКОНОДАТЕЛЬ мотодвижения в Виннице - теперь просто притча во языцех ")))))) .И еще, слеты проводятся не на пиарах, а на труде конкретных людей.Спасибо всем за шикарный фест, погода немного подвела в пятницу, но все просто супер!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Гражданин VIP. Вот непойму. Если не знаешь доствоерных раскладов по теме, нахрена сотрясать воздух? Ещё и про пиар тут распинаешся. И это при том что ездишь на маршрутке.

    Anonymous reply Anonymous

    Дядько Богдан ) Каждое чмо может купить себе байк, но не каждое может стать байкером ) О тебе, родной,я знаю очень много, не поверишь) Даже из маршрутки хорошо видно - кто ты на самом деле )

    Anonymous reply Anonymous

    "О тебе, родной,я знаю очень много" - видимо не достаточно...чаще выходи из маршрутки - не поверишь - столько интересного можно увидеть за ее приделами....хотя VIP, судя по твоим постам, врядли тебе что-то уже поможет....

    Anonymous reply Anonymous

    Это я раздражителен??))) Девочки мои, расслабтесь, развели тут мышиную возню во славу "Райдерс" )) IvaLa ,Zaza,Thrasher,Саня - я никого не забыл ? "9 человек в строю. И все боеспособны. "-бля ,да проедьте хоть раз по городу на 9-ти мотах - я из троллейбуса выпаду и точно пойду в больничку). Трое вас на байках, а крику на весь моток))) Треш, в какую субботу и где?))) Только и ты приходи( можешь для количества родственников подтянуть)

    Anonymous reply Anonymous

    А вообщето 9 человек перебросить черес ..й это очень даже по вашему. Да и хер ты придёшь. Пи....ишь только изподтяжка.

    Anonymous reply Anonymous

    тыж мля про меня всё знаешь, дядя! Приходи, чаем тя напою !

    Anonymous reply Anonymous

    Сонечко ти наше. Дождаться не можем. Приходи, ты же знаешь все про Трешера, Правда чет твой пост подправили но нам очччень уж интересно. Вот в гараж и приходи. Ток из маршрутки не забудь выйти. Меня забыл дорогой, но ты главное заходи, я тебя жду.

    Anonymous reply Anonymous

    "я из троллейбуса выпаду и точно пойду в больничку" - о!! ты уже в тролейбус переместился и от туда выгладываешь - смотри чтоб дверьми не придавило...

    Anonymous reply Anonymous

    "Каждое чмо может купить себе байк" - но не каждое может выглядывать из маршрутки - в следующий раз, когда будишь выглядывать - смотри чтоб со столбиком не поцыловался.....

    Anonymous reply Anonymous

    Да дядька. Заведение Ющенко по тебе и правда плачет. Бросай жрать ту дрянь из аптеки на халяву. Если есть что сказать, так я тебя жду в гости в субботу! если конечно хватит смелости.

    Anonymous reply Anonymous

    Ув. VIP ві в больницу им. Ющенко часом не ходили? походу пора.... С такой то раздражительностью, вы уже попадаете под определение "Антисоциального поведения" .

    Anonymous reply Anonymous

    Сто пудов VIP "если не вкурсе, то лучше не вмешивайся". Кроме Марцепана из названыхтобой людей в организации 1го слета никого не было. Слеты проводятся не на пиарах, а на труде конкретных людей - правильно. А про пиар молчи лучше. Я стока рекламы ни про один слет не видел.

    Anonymous reply Anonymous

    "- имя не указано -" не правда, если ты не знаешь, кто такой Чип, молчи в тряпочку. "Я стока рекламы ни про один слет не видел. " - не забывайте - это не ветка на мотке,а интернет-газета. Что считают нужным,то и пишут. А нас можете поздравить - слет прошел на "ура" ). добавлю только одно - спасибо всем,кто помогал, всем! а это приблизительно 30 человек. Тема закрыта.

    Anonymous reply Anonymous

    Откуда ТЫ знаеш че я знаю а че нет. И при чем тут Чип? Я против него ничего не имею. А рот ты мне дядька не заткай добре? Тем более что ТЫ это все тока с чужих слов знаеш.

    Anonymous reply Anonymous

    А нас можете поздравить - слет прошел на "ура" ) - о даа!!! столько пафоса было перед слетом....а где же обещанные 300 байкеров???
  • Anonymous

    Ал.Райдерс пиар не нужен!!Их слёт в том году всё сказал сам за себя!!! А вот вы(хоть и плохо о них отзываетесь) пытаетесь выехать на их спинах!!На спине труда того же Трешера и других ребят клуба!!Вы поступаете низко в своих поступках!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up