Олександр Педан побував на кориді

Олександр Педан побував на кориді
Ведучий ранкового шоу «Підйом», що на Новому каналі, наш земляк Олександр Педан нещодавно відвідав Іспанію.

Хмельничанина в сонячній країні найбільше вразила корида.
- Відчуття, немов опинився в древній Спарті. Все було по-справжньому, ніякої бутафорії. Більше 20 тисяч глядачів, будівля схожа на амфітеатр для боїв гладіаторів, бики. Досі перед очима картина, як бик підняв матадора на роги, а глядачі заревіли. Викид адреналіну — приголомшуючий! - розповів Олександр.
Також побував у відомому музеї Прадо. Там Сашка вразили картини середньовічних художників.
Та під час відпочинку Олександр такі не зміг виконати обіцянку своїх друзів. Наш земляк мусив придбати сковорідку для приготування паельї. Але, як з'ясувалося, ця «місія» виявилася нездійсненною.
- В іспанців то свята, то сієста, тому за цей час, поки я був у Мадриді, мені так і не вдалося знайти відчинений магазин, де б продавали посуд, - розповів телеведучий.
Інформаційна служба газети «Діловий тижневик «ВСІМ»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    новина цікава хіба що самому педану.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up