Партнер рубрики Події

У Тернополі перейменували зупинку "Проспект Злуки"

Зупинку громадського транспорту "Проспект Злуки" перейменували на "Духовний центр". Як повідомляє прес-служба мерії, відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради 20 травня 2010 року.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника міського управління транспорту та зв’язку Степан Фронц, рішення прийнято з огляду на клопотання Свято-Троїцького духовного центру на честь князя Данила Галицького, в районі якого розташована дана зупинка.
Таким чином, відтепер однойменна зупинка громадського транспорту на проспекті Злуки в напрямку вул. 15 Квітня називатиметься "Духовний центр".
Згідно з прийнятим рішенням, відповідні зміни буде внесено до паспортів автобусних і тролейбусних маршрутів Тернополя.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Не розумію, для чого...

    Anonymous reply Anonymous

    церква дала відкат... горіти вам в пеклі за таке писання! безсовісні, аморальні тваринки! Нічого святого! Позор вам!

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю вже ні для кого не секрет шо в 99% випадків церква це є звичайний бізнес з такими самими розборками конкуренцією і т. д. Тим більше податків не платять відповідно це надприбуткова справа.
  • Anonymous

    Не можу зрозуміти який сенс перейменування, люди знали зупинку як пр-т Злуки, для чого перейменовувати?

    Anonymous reply Anonymous

    Який цікаво відкат дала та церква для перейменування? Дивно, шо всю вулицю не перейменували...

    Anonymous reply Anonymous

    Там по Злуки ще одна церква є, тому за назву вулиці можуть побитись :)

    Anonymous reply Anonymous

    на всю грошей не хватило
  • Anonymous

    А чого Злуки не підходить?
  • Anonymous

    Але тупізна! Є нормальна вулиця... нєєє треба перейменувати!!! "Духовний центр" ше такого не чув по всій Україні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up