Партнер рубрики Події

Тернополяни літатимуть в Київ на літаку Ан-24(ЩЕ ФОТО, ВІДЕО)

Тернополяни літатимуть в Київ на літаку Ан-24(ЩЕ ФОТО, ВІДЕО)
Літати до Києва комфортабельним літаком всього за 50 хвилин зможуть тернополяни з 31 травня.


Напередодні літак Ан-24 запорізької авіакомпанії “Мотор Січ” презентували у Тернополі.


- Спочатку ми запустимо рейс “Тернопіль-Київ” та “Київ-Тернопіль” два рази в тиждень, - розповідає директор авіакомпанії ВАТ “Мотор Січ” Геннадій Маслов. - Якщо будуть пасажири — такий самий рейс зробимо в середу. Головне, щоб були пасажири та рейс окуповувався.


Спеціально для тернополян вартість квитка на авіапереліт знизили до 600 гривень. Тепер, якщо квиток на потяг у СВ - вагоні коштує 472 грн, то літаком подорож обідеться на сотню гривень дорожче.
- Тепер не треба їхати цілу ніч потягом, або п'ять годин машиною, - продовжує пан Маслов. - Хоча літаку вже 35 років, пан Маслов запевняє, що літати ним є абсолютно безпечно.

Відео дня
>Я впевнений у надійності літаків. За ними добре доглядають - постійно і дуже прискіпливо перевіряють справність всіх деталей, - запевняє пан Маслов. - Якби мені дали обирати, на який літак посадити свої сім'ю — на “Боінг”, “Ембраєр” чи Ан-24 - я б їх посадив в останній літак.


Свій перший політ за маршрутом “Тернопіль-Київ” з аеропорту “Тернопіль” Ан-24 зробить в понеділок, 31 травня.
- Ми зробили доступні ціни і хочемо, щоб цим рейсом змогли користуватися всі тернополяни, -сказав пан Маслов. - З часом ми відкриємо міжнародні рейси. Для цього ми маємо літак міжнародного класу Ан-140.
Поки-що тернополяни зможуть добратися повітряним шляхом тільки два рази на тиждень. Через два тижні із Тернополя планують запустити авіарейс “Тернопіль-Київ-Сімферополь”.
Тернопіль має гарні можливості для розвитку авіарейсу і в одну з країн Європи, говорить голова облради Олексія Кайди.
- Я думаю, що для наших заробітчан буде дуже зручно добиратися прямим рейсом за кордон, ніж терпіти всі ті знущання на митницях, - каже губернатор Ярослав Сухий. – Впевнений, що наші рейси будуть рентабельними. Тут багато залежить і від нашого з вами, тернополяни, патріотизму.


Також авіакомпанія “Мотор Січ” пропонує будь-які чартерні рейси у межах України чи країн СНД.
Це — ще один крок щодо перспектив нашого краю вцілому, - сказав мер Роман Заставний. - Щоб ми не говорили, як би ми не раділи нашим туристичним, нашим економічним можливостям, але якщо не буде комунікацій, ми не будемо мати нормальних можливостей для розвитку нашого краю.
Директор аеропорту “Тернопіль” закликав всіх тернополян відгукнутися на таку акцію.
Хочу закликати тернополян підтримати таку хорошу акцію, цей мессидж, який дасть змогу розвивати не тільки аеропорт, але й увесь край, - сказав директор ТОКПФ “Тернопільавіатранс” Юрій Малецький.
На презентацію літака зійшлося чимало людей, які захотіли подивитися на літак.


Це дуже добре, що у Тернополі знову діятиме аеропорт, - каже тернополянин Олесандр Підмогильний (65 р.) – Адже бувають екстренні випадки, коли швидко треба кудиь добратися.

Довідка
З 31 травня авіаперельоти з Тернополя до Києва будуть здійснюватися щопонеділка та щоп'ятниці. Виліт з аеропорту “Тернопіль” о 7.00; виліт з Києва о 19.00.
Вартість одного квитка — 600 гривень.
Квитки можна придбати у авіаках аеропорту “Тернопіль” та “КийАвіа”.

Ірина НОЖЕНКО, [email protected], 0-96-149-37-26

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    молодці!!щиро вдячна!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    «Якби мені дали обирати, на який літак посадити свої сім'ю — на “Боінг”, “Ембраєр” чи Ан-24 - я б їх посадив в останній літак.» Так-так-так :D
  • Anonymous

    я пів року тому літав Віззаіром в Осло за 149 грн., а тут ціна 600 грн., трохи задорого як для тернопільських найнижчих зарплат. І чесно кажучи трохи стрьомно літати на 35-річному літаку.

    Anonymous reply Anonymous

    Ви забули добавити що білет на автобус з аеропорту Торп (куди літали Віззи) до Осло коштує ще 300 гривень (2 години їзди), плюс Віззи зараз збирають по 58 гривень за банківські послуги (збір обовязковий), плюс ще мінімум 173 гривні за кожну валізку багажу (якщо подорожуєте не лише з дамською сумочкою). Ну і по секрету лише вам скажу- Віззи вже більше року як в Осло не літають :)- рейс то є в розкладі, але його постійно скасовують. Сподіваюсь, може з червня і почнуть літати. Побачимо...
  • Anonymous

    Хтось знає скільки сьогодні вранці було пасажирів???

    Anonymous reply Anonymous

    42 пасажира

    Anonymous reply Anonymous

    А скільки з цих 42-х реальні пасажири (не журналісти і не працівники МоторСічі)?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up