Партнер рубрики Події

Об'їзд на час ремонту вулиць у Тернополі

На виконання рішень Тернопільської міської ради, з 1 червня 2010 року розпочинаються ремонтні роботи вулиць Збаразької та Митрополита Шептицького.

Об’їзд ділянки вул. Збаразької, яка ремонтуватиметься, міськими автобусами буде здійснюватись вулицями Лозовецькою та Фабричною в обох напрямках. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Тролейбусні маршрути №5 та 11 проходитимуть вул. Київською в прямому та зворотному напрямках із розворотом на транспортній розв’язці вулиць Текстильної, Злуки, Збаразькою. Маршрути № 8 та 10 – не функціонуватимуть.


 

Відео дня
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Браво-браво,починаємо робити реконструкцію дорожнього полотна саме тоді коли над Тернополем висить "циклон"з рясним рівнем опадів. Знову покладем асфальт у калюжку,і до осені з*явиться нова робота на цих вулицях...

    Anonymous reply Anonymous

    http://www.rada.te.ua/news/view/2866 - маршрути об*їзду

    Anonymous reply Anonymous

    ААААААА!!!Там вірус!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Я не могу - это смотреть,
  • Anonymous

    зразу видно стиль роботи, гаратнули сірі блоки на перекриття дороги, може хто серед ночі влетить, зато блоки ніхто не вкраде.
  • Anonymous

    Для адміністрації - зайдіть на сайт міської ради, там в рубриці актуально є вичерпна інформація.

    Anonymous reply Anonymous

    Друзяко, ти от візьми і почитай, що там детально написано на сайті міськради %) Це ж ідіотизм - подали схему в вордівській таблиці. Але що тут дивуватися - яка влада, такі й схеми.
  • Anonymous

    шановний спамер багатьом людям така реклама явно не сподобаэться понаставляють тый міс 1 от і відірве тобі причандали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up