Позитивний імідж через заборони для школярів

Позитивний імідж через заборони для школярів
Оголошення про правила роботи Інтернет-кафе висять у кожному закладі “Крапка”. Їх у Тернополі вже є три.
–        Своїми оголошеннями ми хотіли зламати стереотип щодо традиційних Інтернет-клубів, яким головне – те, щоб клієнт залишив у закладі якнайбільше грошей, незважаючи ні на що, – каже виконавчий директор мережі Інтернет-кафе "Крапка" Сергій Приходько. – - Ці правила були у наших закладах від самого відкриття, але в усній формі. Згодом ми оформили їх письмово. У всіх закладах “Крапки” не можна курити, приносити і розпивати спиртні напої, виносити скляний посуд у залу кафе. Втім, оголошення про такі речі є досить традиційними. Більше привертають увагу три інших оголошення. На одному з них написано, що перебування у закладі школярів під час навчального процесу заборонене. На іншому – що перебування осіб віком до 18 років заборонене після 10 вечора. На останньому оголошенні вказано, що клієнти в нетверезому стані не обслуговуються. Стан таких осіб визначається адміністраторами. –        Під час навчання у нашому закладі немає школярів. Вони можуть прийти туди лише якщо батьки приведуть їх, – розповідає Сергій Приходько. – В нас бували випадки, коли батьки приводили своїх дітей, бачили, що заклад хороший і тоді батьки, як і діти, ставали нашими постійними клієнтами. Буває й так, кажуть у “Крапці”, що батьки проти того, щоб їхні діти відвідували комп’ютерний клуб. Про це вони повідомляють адміністраторам. Тоді фотографія дитини зберігається у внутрішній базі даних і її не пускають у всі три заклади “Крапки”. А ще в клубах штрафують за лайку та голосні вигуки. Покарання – зменшення часу перебування у кафе. Подекуди у наданні послуг навіть відмовляють. –        Ми переконані, що якщо дотримуватись цих правил довгий час, ми утримуємо свій імідж, отримуємо позитивне ставлення клієнтів та створюємо образ закладу, який не купиш за гроші, – каже виконавчий директор "Крапки" Сергій Приходько.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    курять - курці, а палять - палії
  • Anonymous

    Так було, є і повинно залишитися) На то воно і "Крапка".
  • Anonymous

    Приходько молодець!!! Порядок є порядок. А імідж звісно росте, я так і знав що Крапка є найкращою, і по сьогодні навідуюсь в сайт+чат.
  • Anonymous

    Молодці! Так тримати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up