Гангстери святкували з міліціонерами

Гангстери святкували з міліціонерами
“Я спочатку, не зрозумів, що коїться. Лише коли побачив гарбуз з прорізаними отворами та свічкою всередині, згадав, що сьогодні Хелоуін”
    Костюмована вечірка пройшла у барі-піцерії “Пава” в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Тернополяни , яким захотілося відчути себе у новій ролі та вдосталь повеселитись, прийшли в піцерію у костюмах та з відповідною атрибутикою. Керівництво закладу такої акції не планувало, але дозволило дивно вбраним людям святкувати у барі. Відвідувачі “Пави” вирішили не лякати один одного, як це прийнято за традицією “Дня всіх святих”. Вони просто відпочивали за цікавими розмовами при мерехтінні власноручно зроблених голів з гарбуза, в середині яких горіла свічка. Саме святкування пройшло спокійно, без танців та вибриків з боку шанувальників Хелоуіну. А гарбузові голови по завершенні вечірки залишилися в “Паві” як нагадування про свято. Це хороший привід провести разом приємно час, - каже учасниця дійства, яка прийшла в одязі медсестри, Іра. - Ми з друзями домовилися за кілька днів до свята, обрали затишне місце, костюми. Інші відвідувачі закладу не одразу зрозуміли, що відбувається, і з допитливістю розглядали компанію молодих людей в костюмах. — Я спочатку не зрозумів, що коїться, - розповідає відвідувач Володимир. - Лише коли побачив гарбуз з прорізаними отворами та свічкою в середині, згадав, що сьогодні Хелоуін. Молодці вони, мені сподобалось, оригінально вийшло. Цікаво, що працівники бару дозволили запалити свічки не лише в середині “гарбузових голів”, і порозставляли їх по всій залі, аби створити відповідну атмосферу. Переодягнені відвідувачі — добрі знайомі нашого закладу, - каже адміністратор “Пави” Ростислав. - Це завзяті, творчі молоді люди, які спілкуються між собою в форумі, але, як видно, віртуального спілкування їм мало.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Моєї фоти вже немає і добре :) Свято вдалося на славу :) і клієнти вражені, приємно само собою :) Саме цікаве ше попереду:) Заходьте в Паву або на форум www.forum.krapka.te.ua та приєднуйтесь до нас :)))
  • Anonymous

    ггг, а Іру навіщо поміняли?? така класна фотка)) Ледь стримував сміх, коли вперше помітив статтю. Саме свято таки дійсно прикольно, ось тільки наша молодь проявляє, як ЗАВЖДИ, повну пасивність! чи не насторожує це вас? чи не здається, що саме молодь повинна бути двигуном всіх звершень та тусовок. плекаю надії, що доживу до тих часів, коли мої слова "влетять до Бога у вуха". А поки доводиться радіти за тих, хто так же само як і я - святкує дане свято. чого і всім бажаю))

    Anonymous reply Anonymous

    Не наше то свято!!
  • Anonymous

    "Гангстери святкували з міліціонерами"- офігеть новина: факт совдеповський, плавно переходяшший в незалежноукраїнський...
  • Anonymous

    Вона тобі не грозить. Помтемі: Був свідком цього дійства, а потім і учасником. Давно так не було класно і весело. Велике спасибі ПАВІ, що завжди рада нам (forum.krapka.te.ua) і ніколи про нас не забуває.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up