Заставний хоче побачитись з форумчанами особисто

Заставний хоче побачитись з форумчанами особисто
Мер міста Роман Заставний хотів би поспілкуватися з дописувачами, які обговорюють його дії на форумі інтернет-кафе “Крапка”. Зараз прес-служба мерії і адміністрація форуму ведуть перемовини про можливість зустрічі.
Обговорення дій Романа Заставного на форумі “Крапки” розпочалося ще під час виборів на посаду міського голови Тернополя у 2006 році. Тоді на форумі створили кілька тем про кандидатів на цю посаду, і кожен бажаючий міг висловити тут свою думку про них. Нещодавно ж на форумі “Крапки” у розділі “Політика, економіка, історія і релігія” з’явилась тема під назвою “мер Заставний”, де відвідувачі висловлюють свої думки з приводу роботи Романа Заставного як голови міської ради. Відвідувачі форуму хвалять мера за нові лавочки, чистоту в місті і апарати для очищення води для шкіл. Дописувачі називають піаром його обіцянки побудувати гідроелектростанцію на дамбі. Один з них скаржиться, чому Заставний не радиться з ним, як керувати містом, зазначаючи, що голова міської ради мав би бути “дещо вищий на зріст і не такий кучерявий”. Ознайомившись із записами про себе на форумі, Роман Заставний захотів зустрітися з дописувачами. – Я роздрукував Романові Заставному всі три сторінки форуму про нього, – розповідає начальник прес-служби мерії Олег Удич. – За кілька днів він повернув їх мені і запитав, чи можливо зустрітися з авторами дописів. Міському голові цікаво почути конструктивну критику і вислухати людей з власними ініціативами. Зараз прес-служба мерії веде переговори з адміністрацією інтернет-кафе про можливість такої зустрічі. На форумі, де обговорювали діяльність Заставного, вже з’явилось повідомлення про те, що голова міста не проти зустрітись з форумчанами. Адміністрація “Крапки” хоче з’ясувати, скільки форумчан готові прийти на зустріч з мером. – Про формат зустрічі говорити рано, – каже адміністратор форуму www.forum.krapka.te.ua Іван Сорокаліт. – Якщо форумчани погодяться на зустріч з мером, тоді вже будемо говорити про її порядок денний. Адміністрація кафе в даному випадку виступає посередником у цьому діалозі. Раніше організованих зустрічей з відомими людьми, дії яких обговорювали на форумі, не проводили. Хоча самі форумчани “Крапки” часом зустрічаються між собою. Багато з них спершу познайомились у форумі, а потім вже особисто. Загальні “збірки” бажаючих відбуваються майже кожної п’ятниці в “Крапці” або кафе-піцерії “Пава”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    А нахм той бик кому потрібний?
  • Anonymous

    село, люди і проблеми. мер знає що таке форум? вав!!!!!!!!!!!!!!! вже тепер знає!!!!!!!!! якщо він цінить те, що на форумі обговорюється то хай прийме його формат, зареєструється на ньому і там поспілкується за законами жанра. а то получається: ви нам хлопчики і дівчатка шось гарне таке говорили, а тапер мені, дяді це все по черзі перекажіть. вуйку, ти не класний керівник.
  • Anonymous

    Ну шо там,вже здибались?

    Anonymous reply Anonymous

    мер з тими хто про нього і христину пише не добре не зустрічається

    Anonymous reply Anonymous

    Слухайте,стільки гулу про ту Христину,як хоч виглядає та панянка? ПАПРАШУ ФОТО В СТУДІЮ ! :)

    Anonymous reply Anonymous

    Якщо ти хочеш побачити це чудо,натисни Пошук і знайдеш аж 4 статті.В одній з них чітко написано:Христина права рука Романа Заставного.І ще цікава інформація-в статті за квітень 2006 року,де вона ще член студентської ради педуніверситету.І за які такі достоїнства її зразу в міськраду прийняли?

    Anonymous reply Anonymous

    Тю,... і із за чого стільки шуму. чимось на мою колишню класну керівничку схожа)

    Anonymous reply Anonymous

    Так вона сама той шум навколо себе і здійняла.Бо з чого все почалось-з 3-4 невинних коментів ,і то досить обгрунтованих.Бо якби писалось у статті-поїхав мер,заступники і перекладачка-впевнена -ніхто би і не пікнув.А тут у людей виникло цілком законне питання-що робить працівник огрвідділу в такій поїздці?Для чого вона там?А вже потім пішли наїзди з їх боку-мовляв ви такі -сякі тупі і недолугі,а я вся така розумна і найкраща на всю міськраду.То я і вирішила вивести статтю в рейтинг ,щоб люди написали ,хто є хто.І ще.Виявляється,та Христина закінчила АЖ !!!факультет початкових класів.А дисертацію пише щось там про особливості перебування дітей в літніх таборах.Ну це просто прорив світової науки.Без подібної роботи педагогіка загине..І людина має наглість заявляти про свій надзвичайний інтелект.Смішно.
  • Anonymous

    У мене постійно закривається вчорашня стаття, з обговоренням на форум. Народ, а вас там як?

    Anonymous reply Anonymous

    Про що ви говорите? Подивіться на те, що робиться біля ринків, як проходить "збір" грошей у кишеню за паркування трнанспортних засобів, побори з бабців, що торгують на тротуарах і проізній частині, повна відсутність санітарного контролю- про це треба говорити, а не пузирі пускати. Скільки прибавилось" одноруких бандитів "після наїзду на їх власників мерії- про ці проблеми треба постійно питати з мерії, але влада так вибудована, що громада не має впливу на мера і його оточення.

    Anonymous reply Anonymous

    Пане, а ви що зробили для того аби ці проблеми виправити? Були в приймальні мера, писали якісь заяви,скарги? І про це не треба говорити - це треба вирішувати;)

    Anonymous reply Anonymous

    Пересічний прав. Неужели мэру чтоб это увидеть, надо указывать жалобами и просижывать штаны в приёмной. Он что этого сам не видмт, или не хочет видеть и ждёт когда кто-нибудь пожалуеться. А особенно раздражают эти поборы за парковку. Получаеться что платиш за воздух.

    Anonymous reply Anonymous

    Цитата (Відвідувачі форуму хвалять мера за нові лавочки, чистоту в місті і апарати для очищення води для шкіл. ) Автор, а чё ты не пишеш за что его критикуют? Или это более серьёзней чем хвала за лавочки ? Правильно за лавочки напишем, а про критику ни-ни, а то ещё мэр обидеться.

    Anonymous reply Anonymous

    Пояснюю для непересічного- щоби вирішуват вказані проблеми, необхідні певні повноваження, якими я не наділений, оскільки не перебуваю у владі, адже я-беспартійний і дорога у владу для таких людей закрита. А вирішення вказаних проблем- обовязок саме влади і громадських організацій, яких влада не сприймає. От і все, шановний непересічний гр-н.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up