Через зіткнення автомобілів на Келецькій постраждав пішохід

Через зіткнення автомобілів на Келецькій постраждав пішохід
Один автомобіль - догори ногами, другий розвернутий поперек дороги, понівечений світлофор, уламки скла, масна пляма на асфальті від пробитого бака, маршрутки їдуть трамвайною колією і натовп цікавих перехожих.
Так виглядали наслідки ДТП, що сталось близько 15 години на перехресті вулиць Келецька - Лялі Ратушної. За словами очевидців, "Нива-шевроле", рухаючись у бік Вишеньки, зіткнулась із "фольксвагеном", що їхав у протилежному напрямку. Саме в той час на місці події біля світлофора стояв перехожий, якому дістався удар від відкинутого вбік "фольксвагена". Хлопця з тілесними ушкодженнями разом із пасажиром "Ниви-шевроле" госпіталізовано. Триває слідство, яке встановить причини ДТП.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Вы пишете, что нива двигаясь в сторону вишенки столкнулась с фольксвагеном, а ведь нива стояла!!! на перекрёстке с включенным левым поворотом, а в движении был фольц причём выехав на встречную полосу движения!!!!!! да ещё и на красный свет светофора!!!!
  • Anonymous

    Печально, конечно. Но какую информацию нам дает это т.н. видео?

    Anonymous reply Anonymous

    Информацию, что не монтаж и не "фотошоп" :)

    Anonymous reply Anonymous

    Да, верю я, что это не монтаж и не фотошоп. Лучше бы качественную фотку вставить. Кстати, видео тоже можно неплохо монтировать... :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up