Партнер рубрики Події

На Новорічну ніч дадуть додаткові маршрутки

На Новорічну ніч дадуть додаткові маршрутки
Громадського транспорту під час новорічних свят у Тернополі не поменшає. У Новорічну ніч пустять додаткові маршрутки, а таксисти працюватимуть у посиленому режимі.

У робочі дні маршрутки, автобуси і тролейбуси курсуватимуть за графіком робочого дня. А от у вихідні — 31 грудня, 1 та 2 січня — вони будуть їздити з більшими інтервалами.
Аби уникнути проблем із транспортом у Новорічну ніч, по місту додатково пустять 23 автобуси.
— По дві машини на 1-й, 8-й та 18-й маршрути і по одній — на переважну більшість маршрутів, — пояснює начальник  прес-служби Тернопільської міськради Олег Удич. —  Вони курсуватимуть з 22.00 31 грудня до 6.00 1 січня.
Тернопільські таксофірми пустять у Новорічну ніч усі машини, запевнив голова обласної профспілки таксистів Петро Бабчишин. Адже телефони у диспетчерських будуть “розриватися” від викликів тернополян.
— Ми провели інструктаж серед таксистів. Просили, аби ті неофіційно не піднімали цін у Новорічну ніч, — розповідає Петро Бабчишин.
Пік викликів припадає на обідню пору та на вечір 31 грудня, розповіли в диспетчерських тернопільських таксофірм. А з 00.00 у перший день Нового року телефони не змовкають аж до ранку.
— Виїдуть усі машини, які є в нас на лінії, — каже диспетчер таксофірми “Вояж”. —   Торік був дуже сильний ажіотаж. Найбільше телефонували з 15.00 31 грудня до 8.00 1 січня. Тільки раз ми зробили перерву хвилин на десять, щоб трохи посвяткувати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    ціни на новий рік не піднялись зовсім.... мінімальний проїзд - 20 грн

    Anonymous reply Anonymous

    на новий рік на вулицяхбуло стільки народу як серед білого дня. вийшов з дому в 2 ночі - маршрутки ходять, таксі - не то слово, літають одне на перед другого, народу на влицях - як на помаранчевій революції, ментів багато, дітей - не менше як дорослих.
  • Anonymous

    Цікаво, а оплату будуть брати уже по новому? це ж буде вже 1 січня?

    Anonymous reply Anonymous

    ДЯкуємо.... Обовязково випемо за вас
  • Anonymous

    хочу висловити велику подяку працівникам диспетчерських служб, швидкої допомоги, пожежникам, сторожам, черговим...усім, хто працює, коли вся країна святкує. Спасибі, вам, шановні!

    Anonymous reply Anonymous

    приєднуюсь. Дякуємо Вам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up