Відомі Василі-тернополяни на жодне інше би своє ім’я не проміняли

Відомі Василі-тернополяни на жодне інше би своє ім’я не проміняли
Кажуть, що воно приносить їм удачу у житті. Та й свої іменини, 14 січня, вони відзначають щороку — хто в родинному колі, хто з колегами чи друзями.

З роками склалися і певні традиції. Так, Василь Богачук напередодні іменин ходить з друзями в сауну, а вже на саме свято приймає вдома гостей. Директор будівельної фірми “Добробуд” Василь Кікінежді та начальник міського управління охорони здоров’я Василь Бліхар святкують разом із сім’єю, вокаліст гурту “Холодне Сонце” Василь Гоцко — із колегами та близькими.
Париться в сауні
Начальник міського управління охорони здоров’я, депутат міськради Василь Бліхар завжди відчуває допомогу та підтримку свого Ангела-охоронця. Таке ім’я йому дали батьки, і він ним задоволений. Свої іменини пан Василь відзначатиме в колі сім’ї та друзів.
— У мене немає якихось особливих традицій святкування Дня ангела, — каже Василь Бліхар. — Зранку працюватиму, це ж робочий день. Там мене і колеги по роботі вітатимуть. А ввечері удома за столом зберуться найближчі мені люди.
Якихось особливий подарунків від гостей пан Бліхар не очікує. Йому важливіше саме привітання, а не матеріальна річ.
— Ніякі подарунки не мають такого значення, як зустріч та спілкування в колі близьких тобі людей, - каже він. - А те, що вони приносять з нагоди свята, для мене не дуже важливо.
У соціаліста Василя Богачука є традиція напередодні свята Василя йти з друзями в сауну.
— Після хорошої сауни ми з задоволенням купалися в холодному снігу, - каже він. — Набралися бадьорості, здоров’я покращили.
А сьогодні до пана Василя додому прийдуть гості. То він продовжить святкування у колі найближчих йому людей.
— Для мене найголовніше не подарунки, а те, що найближчі мені люди будуть зі мною, — каже пан Богачук.  — А ще приємно, що ті люди, які не можуть приїхати до мене щороку, вітають по телефону.
Любив ходити сіяти
Директор будівельної фірми “Добробуд” Василь Кікінежді відзначає свої іменини у колі сім’ї. Така у нього традиція.
— Я народився на Закарпатті, у великій дружній родині. Назвали Василем в честь дідуся, — розповідає Василь Кікінежді.
Свій день ангела іменинник відзначатиме в Тернополі.
— Побуду до 15.00 на роботі, а тоді — додому святкувати, — ділиться планами Василь Кікінежді.— Торік день ангела відзначили в Карпатах.
Головне для нього — це увага близьких, а найкращий подарунок як для батька — щастя і здоров’я дітей.
Свій день ангела вокаліст гурту “Холодне Сонце” Василь Гоцко відзначить разом із колегами на роботі, на “УХ Радіо”.
— Там є крім мене ще два Василі — наш клавішник Василь Завислюк і музичний редактор Василь Кузів, — пояснює Василь Гоцко. — Іменинників троє, значить, святкування буде втричі гучнішим і веселішим.
Ім’я Василь дісталося вокалісту “Холодного Сонця” невипадково. Так звали його батька. Тому іменини у нього подвійні.
— Це свято особливе, нагадує про дитинство. Пам’ятаю, як школярем ходив до родичів сіяти. Було у цьому щось надзвичайне, надприродне і казкове, — пригадує Василь Гоцко. — Я з нетерпінням чекав цього дня. Тепер все трохи по-іншому, не так як у дитячі роки. Найбільше ціную увагу, присутність близьких мені людей і, звісно ж, сімейне тепло.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    аякже, цікаво хто тут вася! мабуть, шановний дописувач, що так тиснув на кнопку, що аж повторився не раз, а чотири!
  • Anonymous

    шо то за такі відомі Василі,ні одного не знаємо,хіба шо богачук,деколи по ВР скакав.До речі в нас є відоміші Василі,але ваша продажна газетьонка пише тільки за тих,хто вам бабло підкидає.Ті за кого ви написали не Василі,то васі.
  • Anonymous

    Василь Богачук не депутат облради!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up