«За Україну ведеться боротьба», - депутат польського Сейму Мирон Сич

«За Україну ведеться боротьба», - депутат польського Сейму Мирон Сич
Мирон Сич був у Миколаєві 14 лютого в рамках реалізації проекту «Польський досвід адміністративно-територіальної реформи». На цю тему він спілкувався з освітянами та журналістами Миколаєва

Мирон Сич зазначив, що після того, як Україна вступить до Євросоюзу, поведінка Росії зміниться.

- Європа, щоб бути сильною, мусить розширити кордони, - сказав він. – Якщо Україна вступить до Євросоюзу, Росія буде змушена єднатися з Європою. За Україну ведеться боротьба.

Відео дня
an>

Польський та український менталітети – схожі, тому те, що Польща вже пройшла, чекає на Україну. Польський депутат навів приклад того, як поляки переживали перші дні у Євросоюзі:

- Поляки поїхали у західні країни заробити грошей. Заробили, а що з тими грошима робити – не знають. Купили собі антени та дивляться телевізор. Ці люди старіють, постає проблема, хто буде ними займатися?

Великою помилкою Польщі при вступі до ЄС, на думку пана Мирона, було те, що одразу продали землю. Із цим поквапилися, тому що люди, які все життя пропрацювали на ній, залишились без землі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up