«Вінницькі вовки» змагатимуться за бронзу

«Вінницькі вовки» змагатимуться за бронзу
«Вінницькі вовки» обіграли «Скіфів-ДонНТУ 2» з Донецька. Вінничани зайняли трете місце у турнірній таблиці і забезпечили собі гру за бронзу чемпіонату України з американського футболу серед молодіжних команд.

 У складі «Вовків» до Донецька приїхали 15 гравців, а господарів було 25. Гра проходила на донецькому стадіоні «НОРД» 30 червня, у суботу. Від молодих «Скіфів» їх уболівальники чекали справжньої напруженої боротьби, але такий бій їм показала наша команда. Підсумок зустрічі - 16:30 на користь «Вовків». Через тиждень, 14 липня, «Вінницькі вовки» битимуться з павлоградськими «Мустангами» за бронзові медалі чемпіонату. У «Вовків» уже є медалі за третє місце чемпіонату у 2011 році. У останній грі проти «Мустангів» вінничани перемогли з рахунком 80:6. «Мустанги» уперше беруть участь у подібних змаганнях.


- Це була гра за трете місце в турнірній таблиці, - говорить тренер «Вінницьких вовків» Євген Хомин. - Якби вони виграли з розривом у 40 очок, то зайняли б третє місце, програвши – зайняли п’яте, і боротьба для них припинилася. Ми ж боролися за третє місце, бо команда, яка займе третє місце в турнірній таблиці отримає право на проведення гри плейофф за бронзові медалі в чемпіонаті. Для них і для нас, це була дуже важлива гра.
Вінницька команда налаштована тільки на перемогу. В суботу 14 липня хлопці збираються показати вболівальникам справжнє шоу.
- Буде класна гра, - говорить Євген Хомин. – Запрошуємо всіх приємно провести час. Буде багато музики, позитиву, і гарних дівчат черлідерів.




 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up