У Вінниці зникне половина маршрутів, серед них, 35, 21, 61, та інші

У Вінниці зникне половина маршрутів, серед них, 35, 21, 61, та інші
У Вінниці назріває маршрутна "революція". З 23 лютого, кількість маршрутних таксі в місті скорочується більше ніж наполовину.

З цього моменту у Вінниці діятимуть лише 28 маршрутів. Ще 18 маршрутів – працюватимуть тимчасово – до закінчення терміну дії договорів.
Зникають, принаймні, в сьогоднішньому варіанті, наступні маршрути: 32,35, 38, 61,65, 62, 68 та інші.
Більшість маршрутних таксі, які курсуватимуть в місті з 23 лютого, працюватимуть в режимі під’їзних маршрутів. Тобто підвозитимуть мешканців з віддалених районів до центру.
- Це якщо я раніше просто сідав в маршрутку і їхав з Бучми на Вишеньку, то тепер маю пересідати в центрі і знову платити гроші? – обурюються вінничанин Володимир.
У відповідь на це, в місті обіцяють створити єдиний проїзний документ, можливо, електронний, на усі види громадського транспорту.
Крім того, обіцяють, що в зв’язку з новою схемою руху, режим роботи трамваїв та тролейбусів буде подовжений. Вони ходитимуть з півшостої ранку до дванадцятої ночі.
Такі наслідки, прийнятої наприкінці грудня, нової мережі автобусних маршрутів.
В мерії впевнені – це необхідний крок. Вінничани - іншої думки.
- Ми намагаємось створити в місті сучасну, а головне, якісну систему пасажирських перевезень, - сказав міський голова під час сьогоднішньої прес-конференції.
Проте городяни таку оптимізацію не розуміють. Наприклад, мешканці Старого міста уже зібрали більше 200 підписів проти закриття 21 маршруту. Проте, чи увінчається ініціатива мешканців цього мікрорайону успіхом поки не відомо. в Мерії кажуть – від планів не відступимось.
- Вони ще не знають точно, що саме змінюється, а уже проти – сказав міський голова. – Подібна ситуація була свого часу під час ліквідації в місті стихійної торгівлі. Але, ми однозначно, будемо дослухатись до думки мешканців і вносити деякі зміни до програми. Можливо, на ті чи інші маршрути буде пущений додатковий транспорт. В будь-якому випадку, протягом трьох місяців, дог травня нова мережа руху громадського транспорту знаходитиметься в тестовому режимі. Також протягом цього часу ми прийматимемо пропозиції від населення.
Далі буде...

Читайте також:

Чим будемо добиратись? Маршруток у Вінниці буде вдвічі менше
Перевізники Вінниці коментують звинувачення в корупції
Перевізники написали листа меру Вінниці

Дивіться відео:
У міськраді обіцяють врахувати думку вінничан щодо руху транспорту у Вінниці

Відео дня
Коментарі (351)
  • Anonymous

    Як доіхати до Зорі,треба терміново(маршрутка)
  • Anonymous

    я як корінний мешканець вінниці та моя сім'я обурені новою системою транспорту особливо маршрутних таксі!Адже у нас з усієї України мабуть самі найкращі маршрутки!все влаштовувало! Прохання залишити все як є! тому що це буде повний жах .Ці зміни призведуть до збоїв руху,люди будуть не встигати на роботи,школярі у школи,студенти у вузи..переповнений транспорт,багато людей залишиться без роботи. добиратися взагалі буде важко... а як бути школярам яких батьки садили на прямий маршрут?і пенсіонерам????тим більше що після 10 години вечора тролейбуси та трамваї не ходять ..а ці пересадки ми будемо платити в 3 рази більше .. і чекати транспорт треба буде по скільки 1год 2?? це зовсім незручно ... на вокзал як добиратися з вишеньки .. а вночі ... подумайте про людей... адже людям і до лікарень добиратися треба ,а прямих рейсів не буде... у нас немає персональних водіїв, і ми не Багач щоб кожен раз їздити на таксі! Ятільки за розвиток нашого міста тому вношу свою думку як студента та молоді Вінничини,думаю зі мною погодиться багато молодих людей!
  • Anonymous

    ето просто ужас власть вообще уже оборзела!!!!!! думают только о себе сколько можна??!! они когда нибудь сделают чтото не для своей выгоды???!!
  • Anonymous

    Прийомщик товара лошпед.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up