Партнер рубрики Події

Замість ринку біля “Збруча” - автостоянка

Замість ринку біля “Збруча” - автостоянка
Торгувати на ринку біля “Збруча” заборонили підприємцям. Тепер вони повинні переміститись на комунальний ринок, що напроти автостанції. Адже ринок біля “Збруча” - стихійний. За документами там — автостоянка.

Ринок біля “Збруча вже давно закрили, повідомляють у міськраді. Тож підприємці торгували на частині колишньої стоянки, запевняють чиновники.

“Спочатку ринок перенесли із сітки на частину колишньої стоянки. Навіщо - незрозуміло, стало тільки далі добиратися, - пише на сайті читач із ніком “тямущий”. - А от тепер взагалі вигнали на задвірки. Можливо, під щось просто вивільняють місце.”

Відео дня
> Зі стихійною торгівлею постійно борються у Тернополі, повідомляють у міськраді. За документами на місці ринку біля “Збруча” має бути автостоянка, говорить начальник сектору зв’язків з громадськістю міськради Катерини Калуш.

- Цей ринок вже давно закрили. Та підприємці продовжували торгувати, - пояснює пані Калуш. - Ми проводили виїзний рейд 3 квітня. На ринку не дотримуються порядку, там дуже брудно. Тому склали протокол і заборонили там торгівлю.

Переходити продавцям доведеться на комунальний ринок, що розміщений приблизно за 200 метрів від старого місця торгівлі. Та поки продавців на новому місці мало. Одиниці ще досі стоять на старій точці.

- Не знаю, чому ми маємо переходити на нове місце. Нам нічого не пояснювали, - каже продавець Ольга. - Ходити з продуктами і так важко. А тепер треба ще дальше іти.

Ті тернополяни, які купували на стихійному ринку, скаржаться, що не можуть знайти деяких продуктів на комунальному ринку.

- Я звикла купувати деякі продукти саме на цьому ринку біля “Збруча”. Була на комунальному ринку, та там їх не знайшла, - каже тернополянка Тетяна Яворська.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Вважайте мене пророком))) отож там дійсно буде парковка...не довго, десь так з рік. На ній успішно зароблятиме тисячі!!! вдень....і не мерія, а дядя....потім, коли люд втишиться, почне Ігорко з будкомпаніі там халупу комерційну ставити....найгірше, як завжди, людям (і продавцям яких силою загнали на ринок де вартість оренди захмарна і людей, які йтимуть пів кілометра і платитимуть дорожче)... Як там пишуть? : "Хероям слава"?
  • Anonymous

    До того комунального ринку неможливо дійти-на тротуарах калюжі і багно.І на самому ринку сьогодні не проти-між рядами продавців калюжі,а в самому кінці перед готелем взагалі до продавців не добратись..Спочатку треба для людей умови створити.Да і транспорт тепер біля автостанції не ходить.5 і 12 маршрут був би там доцільним.
  • Anonymous

    "Зі стихійною торгівлею постійно борються у Тернополі, повідомляють у міськраді". Краще боріться з поганими дорогами та з найменшими в Україні зарплатами, а не з тим що не треба: проїзд в маршрутках по 2,00 вже "побороли", ласий шматок землі на місці "танка" теж ось-ось "поборете".
  • Anonymous

    Знову земельку деребанять наші фашисти!!! А на людей знову забили!!! Погоджуюсь, що там і справді не кращу умови для покупки продуктів, але чому влада не створить тих умов???? Чи то вона вже і земельку заграбастати і відкати брати від супермаркетів, за те що ринок знищили!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    все, що антизаконно і антисанітарійно - ЗАКРИТИ

    Anonymous reply Anonymous

    ...починаючи з мерії...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:33 Медбрат з Тернопоя отримав відзнаку від ЗСУ 21:05 На Мазепи збили водійку скутера (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 20:02 Як виглядало озерце «Чайка» в Тернополі 22 та 75 років тому (ФОТО) photo_camera 19:03 Чи можна дарувати дві квітки, що робити з «підкладами» та забобонами: розповідає о. Олексій Філюк play_circle_filled photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 Базова військова підготовка, якою замінили строкову службу: хто матиме відстрочку? 17:06 Заборона служби для корупціонерів і ґвалтівників: Рада ухвалила Закон про мобілізацію ув’язнених 16:08 Мама. Ненька. Берегиня, — на Театральному майдані у Тернополі проходить акція на підтримку ЗСУ play_circle_filled photo_camera 15:04 Нехай всі дітки ростуть у мирній країні: в перинатальному центрі вітали новоспечених мамусь photo_camera 14:03 Готуйтесь до заморозків: на Тернопільщині — штормове попередження 13:01 Вишнівецька громада в жалобі: «На щиті» повертається герой Володимир Шкребтан 12:01 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 11:01 Дякую за життя, найрідніша: тернополяни в соцмережах вітають мам зі святом play_circle_filled photo_camera 10:03 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані протягом півроку 09:03 Готуємо заливний пиріг із м'ясом нашвидкуруч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up