Партнер рубрики Події

Тернопіль: Пластикові переходи з’являться після ремонту доріг

Тернопіль: Пластикові переходи з’являться  після ремонту доріг
Після закінчення ремонту доріг у Тернополі почнуть малювати дорожню розмітку. На це з бюджету міста виділили 430 тисяч гривень.

- У попередні роки починали малювати дорожню розмітку ще до травневих свят. Цьогоріч завадила погода, - повідомляє головний інженер відділу технагляду Ярослав Копча. - Тепер чекаємо, поки закінчать ямковий ремонт. Адже до того часу немає сенсу малювати.

Згідно з новими правилами розмітка буде різнокольорова. До червоно-білих ліній додають жовті, що означатимуть заборону зупинки, та голубі - у місцях паркування.

Відео дня
align="JUSTIFY"> - На вулицях, де закінчать ямковий ремонт, лінії будуть робити пластичними масами, - додає головний інженер відділу технагляду Ярослав Копча. - Це вигідніше, адже така розмітка буде триматись 2-3 роки. Якщо, зазвичай, міняти доводиться двічі на рік.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Розмітка може і протримається 2-3 роки, але от чи протримаються ДОРОГИ такий термін? =)
  • Anonymous

    Після закінчення ремонту доріг ?? О_О .. тобто їх не буде ніколи тих переходів )))))
  • Anonymous

    Європа!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:04 Відмовився проходити алкотест і пропонував поліцейським кілька сотень доларів: як покарають водія 15:14 Загинув воїн зі Скали-Подільської Василь Палько 14:35 У центрі Тернополя висаджують квіти: дивіться, який вигляд мають клумби! play_circle_filled photo_camera 14:02 На Тернопільщині відмовились називати кількість людей в розшуку через мобілізацію Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де обмежать рух транспорту 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході на вулиці Братів Бойчуків 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка 11:02 У Тернополі відбувся перший забіг з Ліги Run4Victory play_circle_filled photo_camera 10:37 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові перебої з водопостачанням play_circle_filled 10:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 09:30 Графік відключення електрики на Тернопільщині на 20 травня 09:01 Хто, де та кому може видавати повістку за новим законом, який вступив у дію з 18 травня 08:00 Зупинилось серце воїна з Чорткова Михайла Пакуляка 21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up