Руку й серце запропонував через ICQ. Історія від наших читачів

Руку й серце запропонував через ICQ. Історія від наших читачів
Три дні спілкування, вісім місяців листування в Інтернеті, пропозиція руки і серця через ICQ. Далі - весілля за американськими й українськими традиціями. Зараз Джордж і Шерен вже два роки живуть у Тернополі. Виховують двох синів.

В Україну Джордж Маркі (33 р.) приїхав зі США разом із батьками 16-річним підлітком. Час від часу родина їздила навідати друзів і родичів, а також на релігійні конференції у Каліфорнію (батько Джорджа, а зараз і він сам - пастори - прим. ред.). В один із таких приїздів Джордж і познайомився з Шерен (30 р.).
Хотіла бути місіонеркою
Дівчина - наполовину японка. Її мати - американка японського походження. Коли Шерен було п'ять років, мама померла, а через 10 років батько одружився - знову з японкою.
— Зустрілися ми у Каліфорнії, - розповідає Джордж. - Спершу я познайомився з батьком Шерен - в їдальні ми випадково чи не випадково сіли за один стіл. Розговорилися, і, мабуть, я йому сподобався. Він почав розказувати про свою доньку.
Шерен, батько якої теж працював у церкві, дуже хотіла бути місіонеркою. Дівчина мріяла поїхати з місією в якусь закриту мусульманську країну, де важкі умови життя і де люди мають більшу потребу в духовності. Батька такі життєві плани єдиної доньки трохи непокоїли і він шукав для неї доброго чоловіка.
"Тату, вибери мені чоловіка"
— Шерен - унікальна людина, - посміхається Джордж. - Підлітком, коли бачила, як її однолітки зустрічаються з хлопцями, також почала задумуватись про стосунки. Молилася про це Богові, але в якийсь момент відчула, що Бог сказав: "Чи мене недостатньо тобі?". Тож Шерен вирішила, що не буде зустрічатися з хлопцями, аж поки не зустріне свого чоловіка.
Коли їй виповнилось 16, дівчина сказала батькові: "Тату, я хочу, щоб ти сам вибрав мені чоловіка". Батько був здивований. Адже така поведінка незвична для дівчини-підлітка з Каліфорнії, де поруч - яскравий приклад "веселого життя" Голлівуду.
— І от батько Шерен зустрів мене, йому здалося, що ми з його донькою підійшли б одне одному, - продовжує Джордж. - Як виявилося потім, він вже встиг перепитати мого батька, чи я ні з ким не зустрічаюся. У мене теж не було дівчини - я чекав на жінку від Бога.
"Чекав, коли вона буде готова"
Джордж та Шерен зустрілися наступного дня. Вони гуляли, спілкувалися, і обом одразу здалося, що вони - старі друзі. Знайшлося багато спільних інтересів.
— Шерен теж цікавило місіонерство, а я вже на той час кілька років жив в Україні і мав що розказати, - каже Джордж. - Тож спільну мову знайшли дуже легко і вже за кілька годин спілкування я зрозумів, що це - моя дружина.
Три дні молоді люди поспілкувалися, а далі Джордж повернувся в Україну. Шерен залишилася у Штатах. Вони постійно листувалися, телефонували один одному, спілкувалися в ICQ і чатах.
- Я вже для себе вирішив, що хочу одружитися саме з цією дівчиною, - зізнається Джордж. - Пропозицію я був готовий робити одразу ж після знайомства, але знав, що така поспішність може трохи її налякати. Тому чекав, коли Шерен буде готова до цього. І тільки за вісім місяців зважився. Адже певний час найбільшим питанням було - чи захоче вона жити зі мною в Україні. Адже Шерен хотіла їхати з місією в мусульманську країну. А в Україні, на її думку, умови для місіонерів надто легкі, адже християни тут є віддавна.
Пропозиція через ICQ
Пропозицію Джордж зробив через ICQ. Вже потім подумав, що, може, це було недостатньо романтично.
- Хоча для нас то було природно, бо ми ж довгий час і спілкувалися майже виключно в Інтернеті, - зауважує він. - Але коли Шерен приїхала в Україну, зробив пропозицію знову - вже наживо, і вона знову погодилася.
Одружилася пара в Каліфорнії, а потім ще одне весілля відіграли в Україні - для своїх українських друзів.
- Ми були у вишиванках, на весіллі грали українські музики. Також на початку вклонялися батькам, котрі сиділи із хлібом-сіллю, а вони нас благословляли. Був коровай, який роздавали всім гостям. Шерен наприкінці весілля навіть пов'язали у хустину.
Вже два роки молода сім'я живе в Тернополі. Джордж займається проповідницькою діяльністю, Шерен виховує синів Самуїла та Іллю. Чоловік і дружина кажуть, що щасливі жити в такому спокійному і красивому місті, як наше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    про цю пару вже недавно писали, і знов майже теж саме, тільки про асю добавили... але цікаве враження вже другий раз ці американці розсипаються в компліментах нашому місту а як почитаєш коментарі українських жителів-тернополян то здається що тут жити дуже погано, чому така різниця? чи то в нас такий менталітет перекошений в усьому бачити погане, відкидаючи весь позитив...

    Anonymous reply Anonymous

    Власне, про історію кохання Джорджа та Шерен у попередньому тексті не йшлося, тому дозвольте не погодитись, що "знову те саме". Стосовно різниці в оцінках нашого міста - цікаве зауваження, дякую. Автор

    Anonymous reply Anonymous

    як на мене, повідомляти щось важливе через аську, приміром, просити руки чи навпаки розлучатися, це прояв слабкосты чоловіка...в першому випадку він боїться отримати відмову, в другому дістати в фейс....як добре, що є аська, вона захистить єслі шо:)
  • Anonymous

    Ірина, цікаві ваші статті молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up