Партнер рубрики Події

"Кінопалац" — в немилості у засновників бренду

"Кінопалац" — в немилості у засновників бренду
Дію договору про надання в прокат фільмів Тернопільському "Кінопалацу" призупинила компанія, яка надає такі послуги. Це пов’язано із заборгованістю за прокат фільмів, пояснив координатор мереж кінотеатрів "Кінопалац" у Києві Петро Онищук.
Це не означає, що тернопільський "Кінопалац" виключать із мережі Кінопалаців, запевняє він. Це станеться лише тоді, якщо боргу тернопільський кінотеатр так і не сплатить. – Наразі ми призупинили для них прокат фільмів, – каже він. – Триватиме це до вияснення ситуації. До того часу від компанії B&H, яка володіє торговою маркою "Кінопалац", вони не отримуватимуть фільмів. В принципі ці фільми тернопільський "Кінопалац" може взяти і в інших дистрибюторів, однак надходитимуть вони тоді значно пізніше. Подібна ситуація із заборгованістю, як каже пан Онищук, була близько року тому в Чернівцях. Тамтешній кінотеатр таки довелося виключити із мережі "Кінопалац".   Керівництво тернопільського "Кінопалацу" усі закиди спростовує. – У нас нема ніякої заборгованості, я вперше про це чую, – каже директор тернопільського "Кінопалацу" Вадим Сухонос. – Зрештою, ми працюємо у вільному просторі . Є багато дистрибюторів, які надають прокат фільмів, а В&H — лише одна із них. Ми працювали і будемо працювати у мережі "Кінопалац". У нас на вивісці так і пише — "Кінопалац". До того ж фільми, які транслюють у мережі "Кінопалац" не можуть йти по всіх містах одночасно, додає пан Сухонос. Є певна кількість копій фільмів в Україні, тому дистрибютор не може забезпечити ними всі кінотеатри в Україні водночас.   Кількість копій визначає не сам дистрибютор, а та компанія, яка є власником даного фільму. – Наприклад на певний фільм є 10 копій, – пояснює Вадим Сухонос. – Спочатку вони йдуть у міста з мільйонною кількістю населення, а вже потім уже в обласні центри. Але це не означає, що Тернопіль буде чимось обділений. Всі фільми, які будуть йти в мережі кінопалаців по всій Україні, тернополяни зможуть побачити. До того ж, за словами директора, прем'єри фільмів по Україні не йдуть в один і той же час. Приміром, мультфільм "Бі Му Ві" стартує 1 листопада. Однак спочатку він пройде по великих містах, а потім дійде до Тернополя. А от сьогодні 1 листопада Тернополян чекає світова премєра фільму "Шари ярості". – Проблеми можуть бути коли кінотеатр закрився, а наш працює, – зазначає пан Сухонос. – До того ж фінансових проблем бути не може, адже відвідуваність дуже хороша. Прем’єри залишаються “Заборгованості немає”

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Тернопільський Кінопалац на мою думку почав останнім часом заганятися на рахунок цінової політики. Для прикладу середа там пільговий день, але коли премєра фільму відбулася в понеділок чи в вівторок то цього тижня пільг по середам нема. От вам і пільговий день. А зроби ли б вони ціни на квитки по доступних цінах, я більше чим впевнений що народу в кіно стало б ходити більше і проблем по виплатах компанії B&H за ліцензійну продукцію не було б взагалі.

    Anonymous reply Anonymous

    Прикольно було натикнутись на цю статтю через півтора року - "немає заборгованості", "ми працюємо в менежі", "на вивісці "Кінопалац"... А все, лафа закінчилась, вже не кінопалац а якийсь сіренький Палац Кіно, промєр нема, з мережі виключили... Що називається - приїхали.
  • Anonymous

    дуже засмутили:-) чим витрачати гроші на квитки, краще скачати фільм з інтернету, або курити чи взяти напрокат диск з новими фільмами. В домашній обстановці краще дивитись

    Anonymous reply Anonymous

    В кіно ефектніше і троха прикольніше, хіба би дома була 7,1 система і екран на пів стіни :)
  • Anonymous

    Во козли курча мать, тіки починають виходити фільми а вони уплютки гроші не платять, погано -1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up