Мер Тернополя розпорядився ліквідувати всю вуличну торгівлю

Мер Тернополя розпорядився ліквідувати всю вуличну торгівлю
Розпорядження ліквідувати стихійну торгівлю у Тернополі підписав міський голова Сергій Надал. Документ оприлюднили на сайті міськради.

Виконувати цю вказівку, згідно з розпорядженням, повинні управління муніципальної поліції та торгівлі, побуту та захисту прав споживачів із залученням представників обласної міліції області та ДП “Тернопільстандартметрологія”.
Звітувати про боротьбу зі стихійними торговцями мер зобов'язав щомісячно, а відповідальним призначив свого заступника Володимира Камінського.

Нагадаємо, що попередній міський голова Роман Заставний також боровся зі стихійною торгівлею:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (59)
  • Anonymous

    СЛАВА СВОБОДІ І ФРОНТУ ЗМІН!!! Голосуйте за них дальше і получите підігріті асфальти і вкрадені з міського бюджету на рахунок тролейцбусного депо 4,5 млн. гривень до виборів. Мастюх віддай нам наші гроші, зарплату не підвищує щей затримує в її видачі до КРИМІНАЛЬНОЇ відповідальності за розкрадання державних коштів.
  • Anonymous

    потрібно створити людям умови...зробити криті павільйони..щоб ті бабці могли продавати...те що виростили..ті самі яблука чи зелень..і звичайно це б мало перевірятись..але ліпше вигнати тих бабусь якуі за ту свободу..голосували копняками під дупу..як це вміє робити наша муніципальна мЕліція...наприклад коло того ж таки ЖД вокзалу

    Anonymous reply Anonymous

    на Шептицького є "сітки" - там я завжди і закупляюся. переважно від виробника йде продукція, хіба можна на перекупщика попасти... ось там і треба торгувати (і торгують)
  • Anonymous

    ага, ліквідують. якби написали, що Цимбалюк сказав мерчику ліквідувати вуличну торгівлю, то я б повірив, що ліквідують. а так... мерчик сказав. саме мерчик, а не МЕР, бо мером він ніколи не стане, а мерчиком ще трошки побуде)))
  • Anonymous

    стихійна торгівля була і буде, чим боротись з торгівцями, краще б зробили якійсь соціальний ринок, куди б могли прийти такі бабці зі СВОЇМИ продуктами та продати їх, не сплачуючи за місце. стосовно Чорновола: атм продають постійн одні й ті ж люди. потреби справляють у дворі, про гігієну я мовчу. для молока пляшки здебільшого збирають у смітнику, продукти розложені на асфальті, там, де вечорами справляють нужду гуляки і п"яні. звичайно, зручно по дорозі додому купити якусь городину............

    Anonymous reply Anonymous

    так хочуть же соціальний ринок якраз у центрі міста! котра бабця поїде на окраїну - приїхала з села і тут же на вокзалі і продала! Дивуюсь, хто в них купує, особливо в таку жару молочні продукти, до речі, як і на ринку - навіть холодильників не має, весь товар за прилавком у торбах, цілий день продають і ще свіженький)

    Anonymous reply Anonymous

    Та їх як послухати, то складається таке враження, що товар у них вже давно свіженький!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up