На Тарнавського є парк!!!

На Тарнавського є парк!!!
Шукав в і-неті інформацію про парки міста, чисто так, для себе. з'ясцвав, що горби та пустир біля вулиці Тарнавського - офіційно також парк.

Щоправда, цей парк найдивніший з усіх, що бачив: горби, декілька дерев, купи сміття, розриті під городи ділянки, септики багатоповерхівок, жодного повноцінного спуску та ніякого освітлення. Але офіційно це всеодно парк!!! інформація про нього тут
Я сам на Дружбі живу, але ідею повноцінного парку на БАМі підтримую.

Пропоную разом звонити в мерію на 1580 (там скарги фіксують) і вимагати облаштування парку таким як би мав бути. Бо ж і погуляти можна і шашлик пожарити і з дітьми побавитись.

Відео дня

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Наша шановна влада не забула про цей парк, від недавна там активно працюють бульдозери. Правда прокладають вони не алеї а місця під нові гаражі. За місце під гараж беруть 10 тис гривень. Кажуть що вроді вже всі місця викуплені. Збирають гроші на вибори напевне.
  • Anonymous

    та шо ви завелися-парк,креаторбуд,дачні ділянки...той пустир,якщо не помиляюся років з 10-12 парком називається-номінально,але нікому до нього ні...а 20хв написали і зара буде сама нагальна і обговорювана проблема
  • Anonymous

    з'ясцвав (зясував має бути))
  • Anonymous

    Ніц ім не нагадуйте бо ще до виборів візьмуть і продадуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up