Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: втікача впіймали, а міліціонерів звільнили

Новини Тернополя: втікача впіймали, а міліціонерів звільнили
Чоловіка, який днями втік із райвідділу міліції, вже затримали. Двох правоохоронців за те, що прогавили затриманого, - звільнили.

Де затримали зловмисника та за яких обставин, у міліції не кажуть. Лише розповідають, що втікач - під вартою і з ним працюють слідчі.


- Підозрюваний у злочині, який намагався втекти, тепер у статусі обвинуваченого і його тримають під вартою, - повідомили у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції. - Тривають активні слідчі дії, кримінальну справу розслідують.


Після цього випадку в Інтернеті з'явилася інформація, що за фактом втечі затриманого порушили кримінальну справу. Припускали користувачі мережі й те, що втеча могла бути підлаштованою. Офіційно правоохоронці цієї інформації не підтверджують. Проте в обласній міліції кажуть, що через трафунок двох працівників райвідділу таки звільнили.

Відео дня
>
- Кримінальної справи не порушували, - інформують у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції. - Провели перевірку цього факту, за її результатами підготували наказ, згідно з яким двох чоловік звільнили з органів внутрішніх справ, а на кількох наклали суворі дисциплінарні стягнення.


Та кого саме звільнили і які стягнення наклали, правоохоронці розповісти відмовилися. Ми перевірили, чи звільнили рядових працівників, а чи, можливо, постраждало керівництво райвіділу. Зателефонували на один із номерів установи й запросили до телефону начальника чи заступників.


- Із заступниками можете поспілкуватися пізніше, - відповів працівник райвідділу. - А Матвійчука не наберете, бо його нібито зняли з посади.


Чи просто зняли з посади, а чи звільнили, провоохоронець не уточнив.
Нагадаємо, ввечері 8 травня з райвідділу міліції втік затриманий чоловік. Він попросився у туалет, а коли залишився сам, вистрибнув у вікно та побіг із території райвідділу.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    До студента.Ти сину (маленький) напиши на головну сторінку УМВС в Терн.обл. там є графа -- залиште повідомлення.А тут пише хто немає що робити.Виложи факт і свою думку і якщо воно ще дійде до нач.УМВС.Бо там працює п.Колесник і фільтрує базар.
  • Anonymous

    А чому заступник начальника райвідділу ЗОЗУЛЯ , який дав наказ зняти наручники з затриманого,ще працює? Що відкупився, комісія з Києва приїхала за грошима, а не за справедливістю.Вимагаємо покарання.
  • Anonymous

    А його не звільнять .Йому пряма дорога назад в управу.Ще попє всім крові до пенсії.
  • Anonymous

    Та там не тих, що прогавили треба звільняти, а ВСІХ. Без винятку. Там працює сволота, якій байдуже на всіх довкола, окрім себе самого.

    Anonymous reply Anonymous

    Першим мав бути звільнений начальник райвідділу, накази МВС ще ніхто не відміняв....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up