Новини Тернополя: хтось голяка засмагає, а хтось на лавочці дрімає (вікове обмеження на перегляд фото 18 р.)

Новини Тернополя: хтось голяка засмагає, а хтось на лавочці дрімає (вікове обмеження на перегляд фото 18 р.)
На нетверезих людей, як сплять на лавках, газонах і під магазинами, а також на неадекватних у громадських місцях скаржаться тернополяни у редакцію “20 хвилин”.

 

Як пояснюють правоохоронці, до таких можна кликати міліцію.
Декілька тернополян звернулись до нас від початку теплих днів, аби поцікавитись що робити з “сонними” людьми. Дехто з читачів навіть знимки людей на нашу скриньку надіслав.

Відео дня
>Показала дупу. - Я ще розумію, коли старша людина лягла собі передрімати на лавку чи на травичку, - каже тернополянин Остап Грицай. - У тому, навіть щось добре є, бо коли людину не гонять, а дозволяють відпочити, то це вже майже європейський рівень розуміння. Приміром, днями бачив як на зупинці у Центрі бабця якась з села подрімати лягла, бо сонце розморило. Але коли валяється всяка п'янь, мене це обурює. І не знаю, чи можна в міліцію телефонувати, бо ж витветверезників нема.


Проте, не лише на сумирнах п'яних дрімунів, скаржаться читачі. Іноді рівень алкоголю в крові людини не настільки високий, щоб вона заснула. Натомість градус сприяє чудернацькій поведінці.
- Проходив з колегою попри озеро, неподалік пивзаводу, - каже інший наш читач Віктор (прізвище чоловік відмовився назвати — прим. ред.). - Там людей декілька десятків було і з дітьми теж. Бо якраз 1 травня було. Так от жінка років 50 чи більше, з вигляду п'яна, почала роздягатись привселюдно. Потім напівголою загоряла. Це ж противно і некультурно... Треба поважати інших людей, а не дупу голу показувати.

Можна й сісти. За сон на свіжому повітрі — на лавці чи газоні тверезі тернополяни чи гості міста від правоохоронців можуть максимум зауваження почути. А ось п'яним чи неадекватним відпочивальникам буде не переливки.


- П'яних, якщо вони агресивні, порушують людську гідність, суспільну мораль чи заважають іншим людям, забирають у відділення міліції, - пояснюють у відділі зв'язків з громадськістю обласної міліції. - Там складають адмінпротокол. Людину або відвозять додому, аби собі чи іншим проблем не створила, або запрошують родичів щоб забрали.


Розмір штрафу за п'яні вибрики, до яких і сон на тротуарі відносять, 85 гривень. Якщо людину забирають вдруге, то штраф зростає до 119 гривень. Разом з тим, якщо людина поводиться агресивно та аморально, то їй може загрожувати стаття Кримінального кодексу за хуліганство. Зокрема, якщо хтось привселюдно роздягається посеред міста, грубо порушує громадський порядок і проявляє неповагу до суспільства, то може заплатити штраф до 17 тисяч гривень або сісти на пів року.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Ну і що! Я і сама не раз голяка загоряю. Зараз літо. Шубу вдягати? Розвели тут свої свободівські моралі...

    Anonymous reply Anonymous

    То засмагайте голяка там, де не гуляють з дітками і колясками!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бо гидко дивитися... і дітям не знаєш що сказати!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    то не свабодівські,то совки. в сесесері сексу не було тому й голяка не засмагали.
  • Anonymous

    я тоже раз вечером йшов і бачив як мінти викінули з машини п,яного мужика!
  • Anonymous

    Скормити крокодилам!

    Anonymous reply Anonymous

    огидні пянички
  • Anonymous

    та в нас пяних які "порушують людську гідність, суспільну мораль чи заважають іншим людям" то даже не чіпають... чіпають тих хто просто випивший і йде смірно до дому, бо як купа штемпів бухає, то менти бояться... а 1-2 які сидять під будинком на лавці і пють пиво вполне мона забрати...

    Anonymous reply Anonymous

    був свідком як біля річки відпочивала компанія а з боку стояли 3 ппсівця і один по телефону казав ми туди не підемо бо їх там багато звязуватись не хочеться...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up