Партнер рубрики Події

Ноїв Ковчег: у Тернополі отруюють собак

Ноїв Ковчег: у Тернополі отруюють собак
Системне отруєння тварин в Тернополі триває вже протягом шести місяців на масивах Новий Світ, "Сонячний", Дружба, в районі центрального ринку.

Крім цього, "працює" машина зеленого кольору, яка забирає собак не тільки безпритульних, а і тих, які мають господарів. Тому ГО "Ноїв Ковчег" просить очевидців такого записувати номер авто і максимально створювати шум, не давати забирати тварин цим вбивцям.

До слова, спецавтомобіль собак масово не збирає, спецавто виїзджає по скаргах на покуси і в місця скупчення людей, щоб не допустити неадекватної поведінки собак. Факт збирання собак на вулиці є протизаконним і підпадає під кримінальну відповідальність.

"Ноїв Ковчег" просить усіх, хто став свідком злочинів негайно телефонувати в міліцію, міську раду та в ГО "Ноїв ковчег". 

Відео дня
>Необхідні контакти:

‎067.354-01-23 Олег Гром Голова ТОГО "Ноїв ковчег"
1580 - Довідка Тернопільської міської ради
Міліція Тернопіль 102

ВОЛКОВ Сергій Борисович – начальник управління муніципальної поліції, тел. 25-08-62, 091-352-7060 ,
Коваль Іван Васильович - начальник управління, надзвичайних ситуацій тел. 52-44-09 ,

Управління житлово-комунального господарства,благоустрою та екології
Болєщук В.М. (Начальник управління) - 52-58-48
Лесів М.Ф. (Заступник начальника управління) – 52-06-79

Соколовський О.І. (Заступник начальника управління – начальник відділу благоустрою та екології) - 25-46-85. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (113)
  • Anonymous

    Гуляючи з сином, якому рік і 4 місяці, сьогодні о 13 годині біля Театру, а точніше на сходах до входу в театр, там же пригрілися дві великі собаки... Прийшля паняночка, вона ж блондинка і захисниця собачок порозкидала кістки відкрила Віскас для котів і тикала ним офігевшим собакам під ніс зі словами:"Ну що, не добрий?" Для мене це було дико..Теарт, розсипаний корм і кілограм кісток...Дитина це дійство спостерігала..Нарешті блондинка не втерпіла і відразу на підвищеному тоні почала повчати, що стояти біля собаки коли вона їсть не можна, що потім я буду жалітись в міську раду, на те що собаки кидаються і кусать (відстань у нас була безпечна) На моє здивоване - а чому Ви порозкидали біля театру кістки, а не відвели собак в одне місце, блондинка перейшла на вереск березневого кота - Я рада, що ви прибираєте!!!!... Через 10 хвилин прийшли ще дві пані в норці і кинули їх курячі ніжки.... Склалось враження, що Ноїв ковчег - це організація людей, у яких немає проблем і так званий захист собачок - це їхнє хоббі. Потім за кавою розповідають одна одній, яку добру справу сьогодні зробили!!!
  • Anonymous

    ГІВНО-ОРГАНІЗАЦІЯ НОЇВ КОВЧЕГ вже заєбала. Ходять і тілько воняють багато. Бачте їм собачку жалко. А те що ці бродячі пси ведуть себе агресивно і неадекватно і в любий момент можуть покусати на це очі закривають
  • Anonymous

    бля шо ви спорте! канєшно шо правельно роблять а кому не подобається чи шкода їх нехай собі до дому заберає!
  • Anonymous

    правильно роблять,а знаєте чому,тому що бродячі собаки все більше і більше нападають на звичайних людей,дітей,неодноразово був свідком такого,відстріл необхідна міра від того щоб не додати ще одну масову епідемію до нації як сказ!!!а ці добродії які готові лизати яйця "тваринкам" нехай їх і забирають додому,годують,миють,вигулюють..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up