Партнер рубрики Події

Отця Анатолія Зінкевича виключили з Тернопільської єпархії УПЦ КП

Отця Анатолія Зінкевича виключили з Тернопільської єпархії УПЦ КП
Отець Анатолій Зінкевич разом із підпорядкованими йому священиками собору Святої Трійці у Тернополі виключені зі складу Тернопільської єпархії УПЦ КП.

Отця Зінкевича разом із підпорядкованими йому священиками собору Святої Трійці у Тернополі виключили зі складу Тернопільської єпархії УПЦ КП – це рішення зборів духовенства єпархії від 24 квітня 2012 року. 

Також відтепер Анатолій Зінкевич та його священики не можуть представляти інтереси Тернопільської єпархії УПЦ КП в органах державної влади, місцевого самоврядування та ЗМІ і приймати участь в державних та масових заходах від імені Тернопільської єпархії УПЦ КП.

Цікавим фактом виявилось і те, що в Тернополі немає "розкрученого" отцем Анатолієм Свято-Троїцького духовного центру на честь Данила Галицького, а є собор Святої Трійці, що підтверджується свідоцтвом про державну реєстрацію, де отець Анатолій Зінкевич є настоятелем, а не намісником, повідомляє "Експрес".
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (131)
  • Anonymous

    ??? ???????? ???????? ??????? ????????? ????? ???? ??http://www.tiffanyerrorjp.biz/??? ???????????? ???????? ?????????? ????????? ???????? ?????http://www.tiffanyeverybodyjp.biz/?? ????????????? ????? ?????? ???????? ????? ???http://www.tiffanyeverydayjp.biz/
  • Anonymous

    Українці,краще послухайте пісню Сніги Сніги Олександра Смика і давайте будувати Вільну Україну з її вільною Церквою,давайте нікого не гадити,будь-ласка

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю, що вам потрібно до психіатра, до Бога моліться, а не до попів вірте в бога а не в отців бо здеруть з вас гроші але вже буде пізно шановна Оксано!!!!
  • Anonymous

    Автор та редактор статті... Змініть статтю, або видаліть. Ознайомтесь з рішення синоду УПЦ КП на офіційному сайті, а тоді пишіть..

    Anonymous reply Anonymous

    ми пишемо продовження цієї теми.

    Anonymous reply Anonymous

    а також не будьте заангажованими. І хватить писати заказні статті. Ось тут почитайте уважно http://pravda.cc.ua/2012/05/ким-стане-архиєпископ-іов-митрополит/

    Anonymous reply Anonymous

    http://cerkva.info/
  • Anonymous

    З офіційного сайту Церква.Info прочитайте уважно !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up