Пляж Riviera Bеach відкриють у Тернополі в суботу

Пляж Riviera Bеach відкриють у Тернополі в суботу
Розважитися на вечірці з нагоди відкриття Riviera Bеach запрошують усіх охочих. Новий пляж розпочне свою роботу в суботу, 30 червня. Вхід — безкоштовний. Платити потрібно лише за додаткові послуги: прокат пляжного обладнання і катамаранів.

Роботи з облаштування території біля розважального комплексу Riverpool розпочали ще торік. Пірс вкрили дерев’яним настилом, встановили поручні безпеки, ліхтарі та систему звукового забезпечення. Прибережну акваторію очистили від сторонніх предметів. Водолази двічі оглянули та очистили від водоростей дно.

Відео дня
>— У нас є дозвіл, що цю зону можна використовувати для купання. За безпекою відпочиваючих будуть стежити працівники пляжу, — розповідає відповідальний за пляж, професійний рятувальник Володимир Огурчіков. — На пірсі є все необхідне для відпочинку з комфортом. Там облаштували три душові кабінки та кімнати для переодягання. Люди зможуть взяти в оренду лежаки, столики з парасольками, покататися на катамаранах. У планах на наступний рік — прокат скутерів, водного “банана” і водних лиж.
Riviera працюватиме з 9.00 до 20.00. Глибина Ставу в районі пляжу — від 2 до 2,8 м.

— Для дітей облаштують басейн на воді з глибиною 1,32 м. Поруч натягнуть чотири гамаки. Там зможуть відпочивати батьки, — продовжує співрозмовник. — У басейн буде надходити вода з крана. Перед тим її профільтрують.

На пляж буде два входи: справа від клубу Riverpool і безпосередньо через комплекс. Прокат шезлонгів коштуватиме 15 грн на день, столика з парасолькою — 20 грн, 30 хвилин катання на катамарані — 30 грн, година — 50 грн. Якщо більше чотирьох годин — ціна знизиться до 40 гривень за годину.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    А шоб їх шлях трафив, 50 гривень прокат катамарана на 1 годину. Ви забули яка площа нашого озера? Це вам не калабаня в парку Шевченка чи Топільче, де за годину звар'ювати можна, тут же за тих пів години навіть до протилежного берега не дійдеш (хто зна чи за годину вдасться!). Такі націнки, ніби катамарани їсти просять... якщо не знаєте скільки має коштувати, то я вам скажу: Мінімальна кількість часу катання на катамаранах на подібних водоймах має бути не менше години (це раз). Вартість орієнтовно 20-30 гривень не більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up