Святу 23 лютого у Тернополі – не бути

Святу 23 лютого у Тернополі – не бути
День перемоги у Тернополі далі називатимуть Днем пам’яті жертв, загиблих у Другій світовій війні, а 23 лютого, День захисника Вітчизни, - не вважатимуть святом взагалі.

Депутати міськради відхилили протест прокурора від 13.02.2012 р. щодо розділу 3 “Комплексної програми галузі культури на 2012-2015 рр.”. Саме там і йдеться, що Тернопіль святкує певні свята по-своєму.
- Протест прокурор наклав після того, як заяву подав перший секретар Тернопільського обкому КПУ Василь Паразінський, - пояснив свободівець Богдан Попадин.
Він запропонував протест прокурора відхилити. Таке рішення підтримали 37 депутатів.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (80)
  • Anonymous

    Святкували і будем святкувати,і День перемоги не забудем!Свобода - відстой.
  • Anonymous

    Вітаю всіх справжніх ЧОЛОВІКІВ з Днем Захисника Вітчизни!!! Міцного Вам здоров"я і надійного тилу вдома!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Я щиро вітаю вас!щиро ,без пафосу дорогі чоловіки!Ветерани,які ще залишились і кинуті під ноги (чи може депутат кращий сивочолого ветерана? отримуючи у десятки разів менше пенсії?)А скільки ще залишилось ветеранів які дійсно воювали? хто знає-десятки,а може одиниці...і вони ниціють на подачки оцієї держави...Слава захисникам...і де ця слава?100 грам ветерану,його спогади і сльози...Так -це свято-свято зганьблене відношенням до тих кого воно дійсно стосується...А ви ніколи над цим не думали?

    Anonymous reply Anonymous

    Це ложка дьогтю-на голови тих ,хто нами піклується,хоча ми вже давно піклуємось сам за себе...ЦЕ СВЯТО_ЗАВЖДИ БУЛО МОЇМ, Мого батька,якому 86 і якикий закінчив свою війну у Празі...Воно на календарі.Хто його привітав?я з дружиною і внуки...Та пофіг воно всім...Може свобода і права...Нам непотрібно матеріального-відкритка з побажаннями...і здихайте помалу шановні ветерани...БОЛИТЬ...І ще-вони нехочуть ваших грошей-їм вони нафіг непотрібні-ВОНИ ХОЧУТЬ РІВНСТІ...

    Anonymous reply Anonymous

    Не пофігу воно всім. Всі нормальні люди нині святкують! Лиш Свобода займається провокаціями чи є їх виконавцем. Маніпулювати 23 лют. і 9 Травня - це злочин проти майбутнього. Ми святкуємо і вшановуємо наших мужчин - значить у нас все гаразд. Дісно, нас багато і нас не подолати. Свободівці най бісяться.

    Anonymous reply Anonymous

    Дню Захисника Вітчизни - Так! Дню Перемоги - Так! Так! Так! Ми переможемо!
  • Anonymous

    ДОРОГІ НАШІ МУЖЧИНИ, ДОРОГІ НАШІ СЛАВНІ ЗАХИСНИКИ! ВІТАЮ ВАС З 23 ЛЮТОГО - ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ, КРАСИВІ І СМІЛИВІ! КОХАННЯ, ЛЮБОВІ ТА МИРНОГО НЕБА! ГАРНОГО ДНЯ І СВЯТКОВОГО НАСТРОЮ!

    Anonymous reply Anonymous

    Дякуємо, шановна Тернополянка! Зі святом, друзі!
  • Anonymous

    Зі святом Вас, шановні армійці Тернопілля, з Днем Захисника Вітчизни! А дезертирів зі «Свободи» - з наступаючим Жіночим днем!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up