Скоро у Тернополі парад наречених

Скоро у Тернополі парад наречених
Парад наречених відбудеться у Тернополі 19 серпня у рамках Західноукраїнського весільного фестивалю. Він триватиме 18-19 серпня у ТРЦ "Подоляни".

 

- Учасницям параду потрібно мати весільну сукню, продумати свій стиль, зачіску та макіяж, - каже співорганізатор Західноукраїнського весільного фестивалю Андрій Голда. – Також потрібно зареєструватися до 17 серпня.

Відео дня
>Наречених можна буде бачити у Тернополі 19 серпня весь день, продовжує пан Голда. Вони з'являться у місті вже вранці, тоді ж матимуть час для фотосесій. О 14.00 усі зберуться у парку ім. Т.Шевченка або біля „Острівця закоханих”. Звідти учасники попрямують до Центру вздовж вул. Руської.

- Згодом наречені зберуться на Театральному майдані, де їх чекатиме кортеж, - розповідає співорганізатор фестивалю. - Лімузинами, кабріолетами і навіть мотоциклами дівчат повезуть у "Подоляни", де багатьох нагородять у різних номінаціях. Приміром, відзначимо когось за найкращу зачіску, макіяж і стиль.

Серед призів для наречених буде подорож у Будапешт, набори косметики, подарунки від весільних салонів, сертифікати від фітнес-клубів. Закінчиться парад вечіркою у клубі Holiday. Минулого року це було просто грандіозне видовище, додає пан Голда.

До слова, парад наречених вперше провели у Тернополі торік. Тоді у шоу взяли участь 73 учасниці.
- Цього року ми плануємо побити рекорд, - додає Андрій Голда. - Сподіваємось, що буде не менше 100 наречених. Адже реєстрація лише розпочалась, а охочих уже є дуже багато. Учасницями параду можуть бути і заміжні жінки, і дівчата. Запрошують і маленьких дівчаток. Але їм для цього потрібно мати письмову згоду батьків. Загалом реєструватися можуть учасниці, яким виповнилося 16 років. Причому вік наречених необмежений. Так, цього року заявку на участь у параді подала навіть 67-річна жінка.


Довідка
Заявку для реєстрації у параді наречених потрібно надіслати на електронну адресу: [email protected]. Там потрібно вказати ім'я та прізвище, вік, скільки років у шлюбі (якщо заміжня), номер телефону. Також напишіть, чи брали ви участь у минулорічному параді наречених та надішліть своє фото.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    це точно. Як пікети усілякі влаштовувути то будь-ласка. Як щось красиве - то клоунада. Будьте добріші і веселіші.
  • Anonymous

    А у вас в Тернополі є якісь ресторанчики які організовують Speed dating(експрес побачення)?? В США такі акції організовують 1-2 рази на місяць. Єдиними умовами там були правдиві ПІБ та номер телефону. В інтернеті про такі кафешки в місті не знайшов(лише для студентів один раз в рік щось там організовують), якщо є-напишіть тут в коментах, хотів би побувати)))
  • Anonymous

    Люди! І А.Голда у тому числі. А чому не можна організувати щось реальне і корисне для міста? Одні креативщики сплять на площі. Інші - паради вигадують. Та організуйте народ на прибирання берегів ставу для початку! Всі ж туди ходять щодня, шукаючи більш-менш пристойне місце, розгрібаючи пляшки-недопалки. Дітей водять у цей загальнотернопільський смітник! Можна, звичайно, ще парад прихильників сімейних трусів провести. Чи виставку жіночих кімнатних капців. І з усмішкою американського дибіла говорити: "Це так мииило... Це так весело..."

    Anonymous reply Anonymous

    Мдя... вертаємось до савдепії, коли нас групами вивозили на бараболі і заганяли на толоку..... Нехай чищенням і прибиранням займається міська рада і комунальні структури! А розважальні паради - це супер!!! Я бачу в коментах лише обмежених і злих людей....
  • Anonymous

    Це тепер за такий ідіотизм, рух автобусів, маршруток буде обмежено??? Хочеться одного, хочу щоб в одного з організаторів всіх парадів по Рускій, хтось потребував з родини швидкої допомоги.

    Anonymous reply Anonymous

    дивні ви люди, кожне місто в європі має свою родзинку. проводять паради і мам з колясочками. і виставки квітів...чи виробів.. різні карнавали..на день чи декілька перекривають місто і нікого це не обурює,всі святкують ...чому б і нам не мати параду наречених-це ж краще ніж паради геїв.

    Anonymous reply Anonymous

    А в нас є родзинка. Надал, Кайда та ВО Свабода. Так дискредитувати націоналізм не змогла жодна нація в світі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up