Партнер рубрики Події

Тернополю на “Інтері” не фартить

Тернополю на “Інтері” не фартить
Відеоролик про Тернопіль усе ж братиме участь у конкурсі "Своє місто", який проводять на "Інтері". Побачити його можна буде в понеділок, 2 липня.

Нагадаємо, ми 25 червня писали, що програма "Ранок" мала вийти вранці 26 числа. Але вранці, коли всі чекали ефіру, помічнику міського голови Тернополя Максиму Черкашину надійшла відповідь від телеканалу. Мовляв, через технічні проблеми день показу ролика відклали.

Сподіваємося, таких ляпів більше не буде. У межах від 7.30 до 8.00 у понеділок усі нарешті побачать ролик про наше файне місто.

До речі, переможців конкурсу "Своє місто" визначать шляхом відкритого голосування на сторінці програми "Ранок з Інтером" у соцмережі Facebook.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Насамперед спасибі що опублікували мій коментар у новому випуску газети.... Особисто мене дуже цікавить куди попропадали 2 "нових" 100 місних неоплани.... Також на заправці wog що у Березовиці уже 3 місяць стоїть 200 місний неоплан-гармошка!!!! Мабуть його фото має уже кожен мешканець Березовиці..
  • Anonymous

    ага вони можуть пива попити и точку закрити або йолкою торгувати на таки теми в них очко жим жим
  • Anonymous

    Немаэ новин.Таке враження що все завмерло.Шановні ШКУЛА ДЕРЕХ невже немає що писати.В нас все так все добре ?Підкажу напрям .Поїдьте до потерпілих в ДТП з участю Хоптяна вони вже живі і здорові.Поговоріть як все було і донесіть до ЧТАЧА ПРАВДу.Другий напрям як суди наказали горе міліціонерів про скоєння смерт.ДТП як осудили хабарників про які Ви так часто доповідали.МОРЕ ТЕМ І РОБОТИ ЩАСЛИВО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up