Тернополян запрошують на концерт "важкої" музики

Тернополян запрошують на концерт "важкої" музики
Близько десятка рок-гуртів виступлять на вечірці Satrias Fest. Відбудеться вона 23 березня в ЦДМІ ім. Довженка. Квитки – від 25 до 30 гривень.

Тернополянам заспівають про сім смертних гріхів у стилі Black Metal. А також розважатимуть іншими напрямами важкого року.
Організовує концерт тернопільський рок-гурт Satrias у рамках свого західноукраїнського турне.
— Такі ж концерти ми плануємо провести у Львівській, Хмельницькій та Тернопільській областях, — розповідає організатор концерту, соліст гурту Satrias Дмитро Моргало. — Це більше десятка міст, у яких ми вже були або в які збираємося завітати найближчим часом. Серед них — Броди, Кременець, Рогатин, Львів, Хмельницький та інші.
Це перший великий тур гурту. Адже, за словами Дмитра, перед тим вони організовували менші концерти.
— А от цей виступ має бути максимально “важким” та масштабним, адже, окрім нас, на сцені виступлять ще близько десятка інших рок-гуртів, — додає він. Ми запросили своїх друзів підтримати нас. Це будуть рок-гурти із Харкова, Золочева та Івано-Франківська. А також із Тернополя.
Планують музиканти не лише розважити тернополян “жорсткою” музикою, а й здивувати новими піснями.
— Є дві пісні, які ми написали зовсім недавно, у Тернополі їх ще ніхто не чув, — продовжує соліст. — Тому на концерті буде прем’єра цих композицій. Адже фанати просили виконати для них щось нове.
Згодом ці пісні увійдуть до нового альбому гурту Satrias. Його випуск музиканти планують приблизно влітку цього року.
— Це буде альбом про сім смертних гріхів, — каже Дмитро. — До кожного з них ми створили історію. А тоді заспівали її. Проте в альбом увійде ще одна – восьма композиція. Але її зміст - поки таємниця.
Отож концерт для всіх любителів стилів Melodic Death, Black Metal, Groove Metal, Deathcore, Metalcore, Alternative rock та інших рок-напрямів запрошують на концерт Satrias Fest. Він відбудеться 23 березня в ЦДМІ ім. Довженка. Початок – 17.00. Вартість квитків за попереднім продажем – 25 гривень. У день концерту – 30 гривень.

Список гуртів:
Satrias (Тернопіль), Melodic Death/Black Metal
Leprosy (Тернопіль), Groove Metal
AZGARD (Тернопіль), Deathcore
STARVING SOULS (Харкiв), Death Metal
ForceOut (Золочів), Melodic Death Metal
Without Rules (Тернопіль) , Alternative rock / Alternative metal
Drug Store (Івано-Франківськ), Metalcore
Mackerel (Тернопіль), Rock
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (55)
  • Anonymous

    http://blessed.te.ua/article/brian_welch_-_save_me_from_myself/ цікава стаття
  • Anonymous

    нічого крім поблажливого сміху ці висери в мене не викликають)) Наська +1, Некромант +100500))) і на тому баста))
  • Anonymous

    В нас завжди було неформальне місто, нагадую хлопцям з села, які приїхали і не являються корінними жителями, колись депери (ті що слухають Депеш Мод і неформали, в осному слухали метал, тому називали - металістами... Це вже історія нашого міста. Тут хтось написав про суб культуру і т.д. Редактори більшості газет, в тому числі 20тки особисто знають багатьоох таких людей, і ,думаю, що вони про них гарної думки =) Настька здоровенька була! Стара сотня жива!=)

    Anonymous reply Anonymous

    приємно) можна поцікавитись, хто Ти?? чекаю в приват в соц.мережах)))
  • Anonymous

    можна поцікавитись у шановних адмінів про причину видалення моїх повідомлень?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up